Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Maastoajoneuvon renkaat

Mitä ominaisuuksia maastoauton renkaissa pitää olla?

Katumaastureita on yhä kasvava määrä Suomessa ja lähes jokainen autonvalmistaja tarjoaa markkinoille erilaisia vaihtoehtoja oman merkin omaavia maastureita ja nelivetoja. Suurin osa hankitusta maastureista ei ole siihen käyttöön, mihin ne on alun perin tarkoitettu, eli vaikeisiin olosuhteisiin varmaksi ajoneuvoksi. Maastureita käytetään yhtä lailla kaupungin kaduilla hoitamaan arjen askareita, sekä työmatkoja. Tämän takia nykyisin tehtävistä maasturin renkaista suurin osa on tarkoitettu myös kaupunkikäyttöön ja niiden ominaisuudet ovat samankaltaiset. Tietenkin tämä on mainiota suurimmalle osalle maastureiden ja nelivetojen omistajista, mutta niiden, jotka käyttävät maastureita myös muihin tarkoitukseen kuin perusteillä ajamiseen, tulee huomioida omiin tarpeisiinsa sopivat renkaat.

Jos renkaat hankitaan maastoon, esimerkiksi lumisille tai kuraisille teille, tulee renkaiden olla erikoisrenkaat. Tässä on erittäin tärkeää, että autossa on niin karkeakuvioiset renkaat, ettei kuviot pääse tukkeutumaan muutamasta mutapaakusta tai vaikka hiekasta. Tällaiset renkaat ovat kuitenkin epäkäytännölliset perinteisessä ajossa, sillä ne pitävät enemmän ääntä ja niiden suuntavakavuus on huono. Sama koskee myös erityisen leveitä renkaita, jotka automaattisesti heikentävät ajettavuutta.

Peruskäyttöön tarkoitettuun maasturiin, tai nelivetoon renkaita valitessa, on huomioita varsinkin pitokyky, kun syys-, kevät- ja kesäsateet tekevät teiden pinnoista liukkaat. Tasalukitus antaa nelivedolle heti paremmat mahdollisuudet välttää esimerkiksi vesiliirto, mutta silti alle on löydettävä renkaat, jotka toimivat myös vaaratilanteissa. Tähän ei välttämättä maastoon sopivat renkaat ole parhaimmat mahdolliset, vaan on etsittävä niitä ominaisuuksia, joita katuajossa edellytetään.

Offroad renkaat edullisesti alle

Eri käyttöön tarkoitetut renkaat tulee siis valita huolella, koska maastoon tarkoitetut renkaat voivat olla auttamattoman huono vaihtoehto normaaleilla teillä ja sama koskee toisinpäin. Jos erikoisrenkaiden, tai minkä tahansa nelivetojen ja maastureiden renkaiden hinnat huolestuttavat, on aika tutustua valikoimaamme. Täältä löydät edullisia tarjouksia joka rengastyypistä ja joukosta löytyy varmasti myös omaan autoon sopivat pelit alle. Edullisten hintojen lisäksi tarjolla on nopeaa toimitusta, vaikka kotiovelle tai suoraan liikkeeseen, jossa renkaat vaihdetaan helposti.

Löydä parhaat 4x4 maasturin renkaat omaan autoon

Maastureiden renkaita tarjotaan paljon ja jokaiseen eri keliin ja maastoon sopivia vaihtoehtoja on paljon. Suurin osa omistajista valitsee vain yhden mallin pitäytyen siinä pitkään, vedoten kalliisiin renkaisiin ja vanteisiin. Suositeltu vähimmäisvaatimus on ainakin erilliset kesä - ja talvirenkaat, varsinkin jos kyseessä on painavampi maasturi. Rengas Outletin valikoimasta löytyy renkaita.

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu