Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Moottoripyörän renkaat: Kilpaurheilu

Moottoripyörän renkaat kilpaurheiluun!

Kilpaurheilussa mennään ja lujaa, eikä kilpailuissa mikään voi estää keskittymistä ja adrenaliinin täyttämää tunnelmaa. Jotta saat harrastuksesta, tai jopa urasta, kaiken irti, tulee renkaiden kantaa ja pitää matkustaja kyydissä myös niissä tiukoissa kurveissa, joissa voidaan säästää voittoon tarvittavat sekunnit!

Valtava valikoima vaativampaankin käyttöön!

Pyörästä ja tarpeesta riippuen, valikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia merkkejä ja malleja, täyttäen mahdollisimman monen kilpaurheilu harrastajien vaateet. Myös autojen kilpaurheiluun löytyy oma valikoimansa osoitteesta: Kilparenkaat. Tutustu ja löydä uudet laadukkaat renkaat!

Edulliset ja nopeat rengaskaupat!

Laatu maksaa yleensä, mutta Rengas Outletista löydät edullisesti myös luotettavia laatu merkkejä, joilla kilpaurheilu ajaminen onnistuu varmasti. Pienemmän budjetin ajajille on myös luvassa mainioita tarjouksia ja erilaisia vaihtoehtoja, joilla uusien renkaiden hankkiminen on kaikille mahdollista!

Asennuspalvelusi

Asennuspalvelusi Ei hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen