Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet talvirenkailla

Täältä löydät Aluvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Talvirenkailla kohti hankia ja hienoja kelejä

Rengas Outlet verkkokauppa tekee työtä käskettyä ja pistää renkaat, vanteet ja tarvikkeet kaupan ympäri vuoden, aamusta iltaan. Asiakkaita riittää kautta Euroopan ja tarjonnassa on mistä ammentaa. Huippuunsa hiotut rengaspaketit kerää suosiota ja tyytyvistä hyminää. Yksi jos toinenkin autoileva asiakas on ostanut Giga Renkaasta alumiinivanteet talvirenkailla, samassa paketissa, kuin kaksi puolukkamarjaa aarniometsässä, odottamassa vain että karhu tulee ja pistää poskeensa.

Kun ilma jäähtyy ja taivas pimenee, otsokin käy nukkumaan, lumi peittää maan ja susi yössä vain ulisee, Giga Renkaan ronskit talvirenkaat pistää kotterot menemään. Lumi vaan pöllyää kun mustat rivat pyörii pyörimistään. Ote on tiukka vaikka tien pinta olisikin kostea ja sileä, kitkaa riittää ja nastat pureutuu tiukasti kiinni talviseen tienpintaan. Giga Renkaan rengaspaketit antaa talveen hyvää kyytiä, vaikka pakkanen paukkuu ja metsästä kuuluu kummallinen kumina.

Mustat alumiinivanteet sekä tuore valkoinen lumi

Jo pidemmän aikaa taivas on antanut lumen tulla. Valtavat hanget ja nietokset peittää turut ja torit. Kujat ja korttelit, kiskot ja kävelytiet, kaikki valkoista pöllyä täynnä. Giga Renkaan huipputuotteet, aluvanteet talvirenkailla, käy kaupaksi kuin mansikat torilla. Nyt tarvitaan hyvät renkaat ja myös tyylikkäät vanteet, että matka sujuu ja pyörät jatkaa sutimatta suoraan eteenpäin. Mattamusta ja kiillotettu pinta kiitää pakkassäässä.

Aluvanteen reilummat rivat jättää tilaa renkaalle hengittää, sohjo ja lumi lentää pois kun harvapuolainen rengas pyörii ja humisee. Kuski painaa koneeseen lisää kierroksia ja kaartaa pitkin rantatietä. Hento lumi vaan pöllyää kun mustat vanteet ja talvirenkaat raivaa tietä eteenpäin. Ote on tiukka ja nastatkin pureutuu kiinni tienpintaan. Kaarteet menee asenteella ja suorilla jarrutusmatkatkin pysyy hyvinä.

Näistä syistä nämä vanteet kannattaa ostaa talvirenkailla eikä ilman

  • Rengaspaketissa on tuumat valmiiksi kohdallaan
  • Aluvanne ja talvirengas muodostaa tyylikkään kokonaisuuden
  • Hintakaan ei hirvitä ja kukkaroon jää vielä kahisevaa

Osta nyt Rengas Outlet verkkokaupasta nyt alumiinivanteet talvirenkailla, paketissa kuin joulupukkia varten, osat valmiina ja vain polkemista vailla. Rengaspaketissa ripakulmat ja tuumat on kohdallaan, vanteet kiiltää talvisäässä, hopeista tai mattamustaa – ympärillä pikkumustat tai paksummat talvirenkaat.