Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Kesärenkaat

Kesällä kelpaa ajella jokaisella menopelillä ja kuumiin kesä päiviin kuuluu ehdottomasti leppoisat, tai hiukan vauhdikkaammat, ajot ympäri kaupunkeja, maaseutuja ja mökkimaita. Suomessa autoilu on iso osa kulttuuria ja jotta kesästä saa kaiken mahdollisen irti, kannattaa panostaa kunnon kesärenkaisiin.

Renkaat tulee valita oman käyttötarpeen mukaan, kaupunkien rantateitä ajeltaessa vaaditaan renkailta erilaisia ominaisuuksia, kuin esimerkiksi mutaisia mökkiteitä ajettaessa. Oli alla mikä tahansa ajokki, hyvät kesärenkaat takaavat onnistuneemman reissun, vaikka se olisikin vain lähikauppaan ja takaisin.

Valikoima hurmaa jokaisen autoilijan!

Rengas Outletin valikoimasta löytyy kesärenkaita useaan tarpeeseen ja malliin. Omaan peliin sopivia renkaita voi hakea hakukoneen avulla, jolloin turhat vaihtoehdot karsitaan heti pois. Jos mieli tekee tutkailla eri renkaiden ominaisuuksia tarkemmin, ei tarvitse kuin klikata tuotetta ja kaikki tiedot ovat suoraan luettavissa. Näin myös eri yksilöiden vertaileminen keskenään helpottuu.

Edullisia hintoja jokaisen kesärengas budjetille!

Suomessa renkaiden kuntoa vahditaan tarkasti ja jotta ne täyttävät vaadittavat ominaisuudet, on ne vaihdettava riittävin väliajoin. Tämä lisää turvallisuutta ja auton käyttöominaisuuksia, mutta se voi myös aiheuttaa päänvaivaa budjetin suhteen. Rengas Outletilta löytyy edullisia renkaita jokaiselle ja merkkejä sekä malleja on runsaasti tarjolla. Edullisten hintojen ansiosta ajajalle voikin olla varaa hiukan laadukkaampiin paketteihin, kuin mitä samalla rahalla saisi vaikka perinteisestä rengaskaupasta. Selaa valikoimaa, sekä tarjouksia osoitteessa Rengaspaketti ja löydä kukkarollesi sopivat kappaleet!

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.