Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Moottoripyörän renkaat

Mitkä renkaat moottoripyörän alle?

Moottorin ja rungon suorituskyky on juuri niin hyvä, kuin voiman maahan laittavat renkaat, jotka pitävät pyörät maassa myös niissä tiukoissa kulmissa. Olipa ajalla alla sitten pappa - Tunturi millä körötellä, tai upouusi kilpa - ajokki, oikea rengas pitää pyörät pyörimässä ja moottoripyöräilijän tien päällä. Renkaista on paljolti kiinni myös turvallisuus, joten alla olevat renkaat kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin mahdollisilta vahingoilta. Jos kulumaa tai halkeamaa löytyy, on aika etsiä uudet renkaat alle, eikä tuhlata aikaa murehtien koska pyörä heittää selästä, pahimmillaan kesken ajon. Useille moottoripyörä on kuin perheenjäsen, joten sen kunnossapito on lähellä sydäntä.

Hyvillä ja laadukkailla renkailla pidennetään myös moottoripyörän elinikää ja kuntoa, puhumattakaan ajokokemuksen parantumisesta. Ja tietenkin tyylikkäillä renkailla paranee myös ulkonäkö, ja mikä olisikaan sen parempaa kuin kiitää kaupungin kaduilla upealla ajopelillä. Laadukkaat ja näyttävät renkaat voi tilata netistä edullisesti, jolloin koko kukkaro ei pääse tyhjenemään rengaskaupan tiskille. Vielä kun lisätään nopea kotiinkuljetus pakettiin, ovat renkaat alla juuri sopivasti ennen ajoa. Moottoripyörän tai mopon omistajan täytyy myös huomioida, että suomen oloissa pyörä tarvitsee kahdet erilaiset rengasparit, jos sitä aikoo käyttää sekä talvella, että kesällä. Muussa tapauksessa saadaan helposti aikaan vaaratilanteita, joissa voidaan menettää enemmänkin kuin moottoripyörä.

Mistä parhaat MP renkaat?

Olit sitten korvaamassa vanhoja jo kuluneita renkaita, tai etsit parempaa suorituskykyä nykyisille renkaille, olet oikeassa paikassa! Rengas-outlet.fi tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörien ja mopojen renkaita, tarpeeseen kuin tarpeeseen! Valikoimaan sisältyy esimerkiksi Endurot, Chopperit, Cruiserit ja jopa mopot ja skootterit. Tutustu rohkeasti valikoimaan ja löydä uudet renkaat jotka saavat matkan jatkumaan entistä paremmin.

Kuinka löytää sopivat moottoripyörän renkaat?

Sivustolla on helppo navigoida ja sopivat renkaat on alla ennen kuin ehtii huomatakaan. Valikosta voi valita oman moottoripyörän mallia vastaavan kategorian, jossa kaikkia kategoriaan sopivia renkaita pääsee ihailemaan. Jos halutaan etsiä vain omaan pyörään sopivia vaihtoehtoja, kannattaa käyttää hakukonetta. Siinä renkaiden tulokset rajataan esimerkiksi rengaskoon ja merkin avulla, tarvittaessa voi jopa valita nopeusluokan, jolloin ehdotetut renkaat todella kestävät kilpa - ajotkin huoletta. Tietenkin renkaisiin pääsee tutustumaan tarkemminkin, sillä klikkaamalla kiinnostavaa rengasta, avautuu kaikki sen tiedot, hinnasta lähtien, heti näkyville. MP renkaat on valittava huolella, joten käytä aikaa perehtyäksesi parhaimpiin tarjouksiin ja malleihin.

Asennuspalvelusi

Asennuspalvelusi Ei hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus