Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat vanteineeen: Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Tukevat ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Rengas Outlet verkkokaupassa laatu ja kestävyys on kaikki kaikessa. Meidän renkaat kestää pitkään ja tarjoaa hyvää kyytiä vaikeissakin paikoissa. Löytyypä valikoimasta myös auton rengaspaketti, jossa on ympärivuotiset renkaat ja teräsvanteet yhdessä sävy sävyyn. Näin on kerralla koko kottero pantu uusiksi ja pidot senkuin vain paranee.

Giga Renkaan rengaspaketit kerää suosiota maailmalla, niin hyvin on valittu ja tyylikästä kokonaisuutta tarjolla. On eleganttia pikkumustaa, puolat ja rivat sävy sävyyn, laittaa sukatkin pyörimään jaloissa. Onpa myös arkisempaa ja juhlallista edustusvannetta, joissa kohtaa klassiset pinnarivit ja sporttisen kevyt formulatyyli. Kyllä kelpaa isoon autoon laittaa hyvät teräsvanteet alle ja kauniit renkaat ympärille ja sitten kuskata vaikka anoppiakin rapujuhliin. Edustusajooon tai mökkireissulle, mikä ettei, Giga Renkaasta löytyy myös juhlavaa settiä.

Kesästä kovaa vauhtia kohti pikkujouluja

Hyvät ympärivuotiset renkaat alla, teräsvanteilla tai ilman, on hyvä päristellä lähes säässä kuin säässä. Kuorma kulkee, vaikka talvirenkaat, nastarenkaat ja lumiketjut jäisikin narikkaan. Kaupunkiajossa ja leudossa talvessa nastat saattaa olla liioittelua, joten karheat kitkarenkaat saattaa hyvinkin tehdä tehtävänsä. Ja optimaalinen suunnittelu varmistaa sen, että vierintävastus pysyy kohtuullisena ja kustannukset kesälläkin sopivassa suhteessa.

Hyvä ympärivuotinen rengas tarjoaa myös siinä määrin sileää pintaa, ettei melutaso nouse traktoriluokkaan. Renkaaseen saa kyllä pitoa ja kitkaa riittävästi, mutta suunnittelussa pitää löytää kohtuus ja tasapaino, ettei menovettä sitten kulu kohtuuttomasti tai ohjattavuus kärsi. Ympärivuotisen renkaan suunnittelu on taitolaji ja Rengas Outlet tuntee maailman merkit ja valikoiman. Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea sitä olemassa onkaan!

Näistä syistä ympärivuotiset renkaat kannattaa ostaa teräsvanteilla eikä ilman

  • Samassa paketissa tyyli säilyy ja tuumat on kohdallaan
  • Hyvät vanteet hylkii lumen ja loskankin
  • Vanhankin auton ilme ja kyvyt nuortuu kun on uudet tiukat vanteet alla

Rengas Outlet verkkokaupasta tarjontaa löytyy lähes jokaiseen menoon. Ehdottomat hittituotteet, kuten ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla, pitää pintansa vuodesta toiseen. Toimitusehdot on parhaasta päästä, yhteystiedot selkeästi esillä, varaosat vieri vieressä, asennus tuotapikaa ja kukkaroon jää kahisevaa vielä muita ostoksia varten.