Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aidot aluvanteet ja reilusti pikkumustaa kesäyössä

Rengas Outlet verkkokaupassa käy kova kuhina aamusta iltaan. Kaapelit huutaa ja serverit laulaa, kun aluvanteita on tietokannat pullollaan. Asiakkaat innoissaan katselee ja miettii, että ostaisiko tällaiset alumiinivanteet, renkaat, kesärenkaat tai talvirenkaat. Kiiltävää on jos jonkinmoista, on Dotz, AEZ, Enzo, Dezent ja vaikka mitä.

Alumiinivanteet ei paljoa paina, eikä hintakaan pahasti kukkaroa kevennä, Giga Renkaassa on kaikki kohdallaan ja kauppa käy kuin tanssi. Sopivasti auton tyylin mukaan, sävy sävyyn ja teemaa soveltaen, hienot aluvanteet asettuu lähes autoon kuin autoon ja kyyti on hyvää. Mustat puolat ja pinnat mennä vilistää, villisti ympyrää, kun pyörä pyörii pitkin peltotietä. Maantiekin aukeaa ja hopean kiiltävät aluvanteet siirtää moottorin hurjan paukkuvoiman ihan kiinni tienpintaan. Kesäyössä tarvitaan koreaa ja kapistusta, että on menoa eikä vain meinata.

Harvapuolaiset vanteet ja paljon lisää paljasta pintaa

Giga Renkaan alumiinivanteet laittaa vanhankin auton koreaksi ja antaa hyvää kyytiä. Komeat vanteet kiitää pitkin kauppakatuja ja puiston laitaa, arvokkaasti kuin leijonat savannilla. Modernin harvapuolainen aluvanne astelee eteenpäin kuin robotti konsanaan, jarrulevyt ja tassut kaikki kauniisti esillä. Vanteen harvat puolat kääntää pyörää kierros kierrokselta, ja kun vauhti kiihtyy, kuski polkee kaasua pönttöön ja kone huutaa, koko puolarivistö kuin sulautuu yhdeksi ja meno on tasaista. Kone iskee tahtia ja jäähdytin huokaa. Vanteet ottaa tukevan otteen tiehen ja mutkatkin menee ilman sen kummempaa suoristamista. Kaarteissa kurvaten ja tiukasti, Giga Renkaan vanteilla kaikki sujuu.

Nämä alumiinivanteet ovat niistä mistä maailmallakin puhutaan

  • Klassinen ja perinteisen elegantti Turrino
  • Mustanmatta harvapuolainen Ascent
  • Hopeankiiltävä puolaparillinen Cadwell

Rengas Outlet verkkokauppa on autoilijan asialla, aluvanteet löytyy ja rengasta riittää jokaiselle. Tarvikkeita on enemmän kuin taloon mahtuu ja ikkunat auki koko Eurooppaan. Toimitusehdot paremmasta päästä ja tuotteet tulee ympäri maailman. Rengas Outlet yhdistää idän ja lännen, silittää silkkitietä ja pitää vanteet liikkumassa rapakonkin yli Isosta Maailmasta Eurooppaan. Tervetuloa katsomaan alle uudet aluvanteet, kiiltävän hopeisina tai vaikka mustina. Rengas Outlet on koko Euroopan ytimessä ja tietää miten vanteet ja renkaat pysyy pyörimässä ja kauppa käy.