Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Oldtimer renkaat

Oldtimer / Klassinen renkaat!

Oldtimer renkailla tarkoitetaan klassikoihin, vintage autoihin ja muihin harrasteajoneuvoihin tarkoitettuja erikoisrenkaita. Näillä retro renkailla saadaan autoon uutta loistoa, vanhalla tyylillä tietenkin. Jokainen klassikon omistava autoilija on ylpeä menopelistään ja se on ehdottomasti osa perhettä. Se millä autosta saa vielä hienomaan, on hankkimalla kunnolliset ja asiaan kuuluvat oldtimer renkaat, jotka palauttavat auton entiseen loistoonsa, eikä varmastikaan tarvitse hävetä ajaessaan nämä alla.

Kannattaa myös vilkaista vaikka vanteita osoitteessa !!!, näillä renkaisiin puhalletaan taas historiallista henkäystä. Näillä saadaan jokainen alan harrastaja ja entisöijä kuolaamaan, eikä tiukimmillakaan kriitikoilla löydy vastaan sanomista. Tutustu siis vaihtoehtoihin, joilla klassikko ajoneuvon viimeistely pääsee nostamaan sen uudelle tasolle. Ja tietenkin renkaat toimitetaan kätevästi vaikka koti ovelle, tai tallin pihaan!

Upeat renkaat klassikon alle!

Rengas Outlet omaa laajan valikoiman josta löytyy oldtimer renkaat useimpiin ajoneuvoihin. Erikoisrenkaita löytyy laidasta laitaan, aina valkosivurenkaista vyörenkaisiin ja vaikka riskikudos rakenteen omaaviin renkaisiin. Merkeissä on myös valinnan varaa, jolloin ajokin tyyliin sopivia vaihtoehtoja voi olla lähes liiaksikin! Hakukoneella omaan ajokkiin löytyy renkaat alle aikayksikössä, eikä tarvitse pähkäillä ja hakea tuhottoman kauaa. Jokaisesta renkaasta on myös saatavilla kattavat lisätiedot, jotka avautuvat lukijan silmien eteen tuotetta klikkaamalla. Selaa valikoimaa ja löydä renkaat joista sekä ajaja, että auto voi olla ylpeitä!

Tyylikkyyttä edullisesti Rengas Outletilta!

Klassikot ja vintage autot eivät ole halpoja pelejä, osti sellaisen sitten käytettynä tai vaikka rakentaisi lähes kokonaan itse! Rahaa palaa ja kun auto on renkaita lukuun ottamatta valmis, voi herkästi olla lompakossa pelkkiä kuitteja ostoksista. Muuten viimeisen päälle hienon auton kohtaloksi voi joutua perinteisillä renkailla ajaminen, varsinkin jos ajaja ei osaa tutustua mahdollisuuksiinsa. Täältä löytyy oldtimer renkaat edullisesti, jolloin lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä! Ei kun merkkejä, malleja ja tarjouksia selaamaan, jotta alla on upouudet ja tyylikkäät, mutta edulliset, oldtimer renkaat. Klassikkoa täytyy kunnioittaa ja jos sellainen on tultu hankittua, on vähintäänkin kohtuullista tarjota autolle mahdollisuus loistaa täydessä komeudessaan!

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus