Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet Kokovuosirenkaat

Täältä löydät Aluvanteet Kokovuosirenkaat kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aluvanteet kokovuosirenkailla vie kesät ja talvet

Rengas Outlet verkkokaupassa kausi kestää tavallista pidempään. Kesä kääntyy kohti syksyä ja talvesta mennään kovaa vauhtia kevään kautta kohti seuraavia rapujuhlia. Ryhdikkäästi on rivissä, verkkokaupan solat ja sokkelot täynnä rengasta ja vannetta jokaiseen menoon. On vanteet kokovuosirenkailla ja ilman, on tarvikkeet ja tavarat. Kauppa käy kun viimeistä päivää, kiiltävät alumiinivanteet pihassa vain kuljetusta vailla.

Oivat toimitusehdot sanelee miten kuvio toimii, asiakkaat tyytyväisinä uudet aluvanteet ja ympärivuotiset renkaat alla kiitää pitkin katuja ja korttelikujia. Koko vuosi kiertyy samoilla renkailla ja vanne kestää lähes isältä pojalle. Tyyli on kohdallaan, on leveää ja paksua, matalaa ja korkeampaa, jokaiseen kulkupeliin ja kaikille teille. Olkoonpa sitten tiedossa vaikka maastossa menemistä, moottoriurheilua tai vaativa korttelikierros, Rengas Outlet verkkokaupasta löytyy kumit ja kulkuset.

Kitkarenkaiden matka joulusta juhannukseen

Pukki kurvaa kolisten pihaan, reki heiluu ja lumi antaa myöden. Partasuu laittaa tavarat kiertämään ja tuo ihmisille tekemistä vuosi toisensa perään. Pakkanen pistelee turpakuonoja, nenät jäässä hengityskin huurtuu, hurjat hurtat kiskoo kärryä minkä jaksaa. Kohta ihmiset ihmeissään jo käärivät kääröjään auki ja kauhovat soppaa ja viipaleita. Suut loksahtaa auki ja simmut ammolleen, kun iso rengaspaketti aukeaa, ja esiin levittäytyy ihan uudet ja kiiltävät aluvanteet kokovuosirenkailla. Isompi väki on innoissaan, nyt on auton varaosat paremmasta päästä. Pian on ympärivuotiset renkaat paikoillaan ja ruuvit kireästi kiinni. Kumi on tuoretta ja tukevaa, pinta sileänkarheaa, valmiina ottamaan kosteankin maaston. Myös liukasta saa olla, ei sen niin väliä, Giga Renkaan kokovuosirenkailla matka sujuu. Juhlat jää jo kauas taakse, kevät tekee tuloaan.

Nämä renkaat pistele vaan menemään ja kiiltää kiiltämistään. Kokko rannalla jo rätisee, liekit nuolee halkojen reunaa. Yö välttelee pimeää. Giga Renkaan kokovuosirenkaat jaksaa jaksamistaan, ja kyyti on hyvää kuivallakin tiellä. Kukkaset kukkii ja mehiläisiäkin pörrää siellä sun täällä. Kuski miettii, että olipa hyvät renkaat ja vanteet paketissa, kun kokko hiipuu ja sihisee. Syksy tulee ja pukkikin kohta taas kylään kolisten.

Näistä syistä pukki ottaa mieluusti aluvanteet kokovuosirenkailla eikä ilman

  • Säästyy lahjansaajalta päänvaiva, kun on kumpikin osa valmiina
  • Hintakin on rengaspaketissa hioutunut kohdalleen
  • Tyyli pysyy teeman mukaan ja tuumat on valmiiksi kohdallaan
  • Erilliset talvirenkaat, kesärenkaat, kitkarenkaat ja nastarenkaat voi laittaa varastoon

Rengas Outlet verkkokaupassa käy kuhina koko vuoden. Aamusta iltaan aluvanteita käy kaupan, kokovuosirenkailla tai ilman. Huima rengaspaketti sisältää kaiken, on ympärivuotiset renkaat ja vanteet sävy sävyyn. Toimitusehdot paremmat kuin joulupukilla konsanaan, ja hetikohta onkin jo uudet renkaat paikoillaan ja meno voi alkaa.