Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet kesärenkailla

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aluvanteet alla — ja kesärenkailla kyyti on hyvää

Rengas Outlet verkkokaupassa kevät tekee tuloaan ja rivissä on rengaspaketteja kuin korvatunturin varastohuoneessa. Rengasta on, vanteet ja varaosat kaikki, tarviketta ja kalua kaikenlaista. Yksi rivi nousee korkeammalle, ulottuu kauas horisonttiin ja sen ympärillä käy kauhea kuhina. Kyltti seisoo ja huutaa, että täältä löytyy "Aluvanteet kesärenkailla". Kärry toisensa perään hakee asiakkaille paketteja tilausten mukaan. Giga Renkaan toimitus tapahtuu kuin tuosta vaan, asiakaspalvelu on paremmasta päästä, tavaraa riittää ja valikoimatkin on kohdallaan. Huippuunsa hiotut rengaspaketit kerää mainetta ja kunniaa, kuski toisensa perään tyytyväisenä hymyilee, kun valinnat on tehty valmiiksi ja kesärenkaat sävy sävyyn keveiden aluvanteiden kanssa. Kyllä naapurissakin katsellaan, kun uudet kiiltävät aluvanteet kaartaa pihaan.

Karhu ja puolukat kesäisessä järvisuomessa

Tasainen pikitie vie läpi tiheän metsän. On kalliotakin ja karvahaaraa. Solaa, nientä ja nokkaa, järviäkin riittää enemmän kuin heti osaisi aavistaa. Giga Renkaasta uudet alumiinivanteet alla kuski kurvailee rantatietä. Maisemat vaihtuu, metsänreuna vaan vilisee ja ulappa levittäytyy pitkälle horisonttiin.

Uudet kesärenkaat ottaa kuivan tien kurvit kunnolla ja vie suorat sukkelaan ja muitta mutkitta. Hyttysistä viis, ikkunanraot levällään, urku auki kone laittaa kaasun palamaan. Metsän hiljaisen suhinan täyttää rytmikkäiden paukkeiden tuoma yhtenäinen pärinä. Kone laulaa toisensa perään, pönttö haukkaa happea ja sitten räjähtää. Mäntä ottaa ja painaa renkaat ja vanteet pyörimään. Paksut ja tuoreet kumirivat painaa tietä eteenpäin, kitka pysyy ja kaarteet menee tiukalla otteella. Hienonhienot vaot vierivierekkäin ripojen välissä, kostuu kun kesäsade tulee ja kastelee. Pidot on parhaasta päästä, karhu vain metsästä katselee, popsii puolukoita ja pitää pennut tiivisti rivissä.

Näistä syistä alumiinivanteet kannattaa ostaa kesärenkailla eikä ilman

  • Rengaspaketissa kaikki on valmiiksi valittuna, sävy sävyyn, tuumat tiukasti ja tosissaan
  • Kahisevaakin jää vielä jäljelle, kun on hyvät kaupat tehty ja uudet renkaat paikoillaan
  • Säästyy valitsemisen vaiva, kun renkaat on muttereita ja napoja vaille valmis

Rengas Outlet verkkokaupasta nyt aluvanteet kesärenkailla hyvään hintaan. Valikoimaa on matalaa ja pikkumustaa, ronskimpaakin löytyy jos rajoja pitää koetella. Tervetuloa kauppaan ostamaan!