Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Kuorma-auton renkaat

Kuorma-auton renkaat todelliseen tarpeeseen

Kuorma-autoilla ajetaan raskaita kuormia ja erityisesti Suomessa maasto ja ilmasto aiheuttavat omat haasteensa renkaiden hankkimiselle. Työ ajoon tarkoitettujen autojen täytyy pystyä täyttämään tehtävänsä tehokkaasti ja tietysti mahdollisimman pienellä kulutuksella. Turvallisuudesta ei kuitenkaan voida tinkiä, sillä huonoilla renkailla varustettu kuorma-auto on riski sekä kuljettajalle, että lastille. Tietysti tulee huomioida myös muu liikenne, joihin suurilla ja massiivisilla autoilla voidaan helposti saada pahaa jälkeä aikaan. Onnettomuuksilla on aina vaikutus yritystoimintaan ja huonoimmassa tapauksessa voidaan vaarantaa ihmishenkiä.

Kuorma-auton renkaita valitessa tulee huomioida se, mihin käyttöön ajoneuvoa käytetään. Myös maaston ja ilmaston vaikutus on suuri, esimerkiksi suurimmaksi osin moottoritiellä ajavat rekat vaativat renkailta erilaista suoritusta, kuin esimerkiksi hiekalla tai kuoppaisilla teillä ajavat kuorma-autot. Suomessa renkaat on vaihdettava kelin mukaan, talvella ja kesällä on tietenkin huolehdittava asianmukaiset pyörät alle.

On siis aika hankkia asialliset renkaat kuorma-autoon, eikä kannata etsiä pidempään. Tutustu valikoimaamme ja edullisiin hintoihin, pistä tilaus tulemaan ja rentoudu odotellessa upouusien renkaiden saapumista, vaikka suoraan koti ovelle.

Valikoimaa ja valinnanvaraa!

Rengas Outletilta löydät suuren määrän kuorma-auton renkaita, jotka sopivat jokaiseen käyttöön. Oli kyseessä sitten matkat halki Euroopan vaihtuvien maisemien, tai vaikka kivilastien roudaaminen pehmeämmällä alustalla, valikoimamme kattaa kaikki vaateet. Isoista tunnetuista merkeistä aina harvinaisempiin merkkeihin, selaa valikoimaamme ja löydä omat toivomuksesi ja tarpeet täyttävät renkaat ja rengaspaketit.

Kaikki renkaat huokeaan hintaan!

Varsinkin uusien kuorma-auton renkaiden hankkiminen saattaa aiheuttaa ison kolhun yrittäjän tai muun kuorma-auton omistajan budjettiin ja edullisesti hankittavat, mutta laadukkaat, renkaat ovat ehdottomasti tärkeimpiä seikkoja. Jotta kuorma-auton omistaminen olisi mahdollisimman kannattavaa, kannattaa renkaat tilata meidän kauttamme. Hinnat ovat selvästi huokeammat kuin normaaleilla kaupoilla ja uusien renkaiden avulla ajoaikaa on paljon enemmän kuin käytettyjen kohdalla. Tutustu myös tarjouksiin ja rengaspaketteihin osoitteessa - Rengaspaketti, joiden avulla voit säästää selvää rahaa. Näin samalla rahalla voidaan panostaa hiukan parempiin renkaisiin, tai parhaimmillaan uusia kaikki renkaat sekä talvi, että kesä käyttöön. Säästä siis pitkä penni renkaiden hankinnassa ja tilaa ne meiltä!

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän kuorma-auton renkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: lkw-reifen@delti.com

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita