Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Moottoripyörän renkaat: Supersport katu

Superpyöristä löytyy vääntöä!

Aikaisemmin hiukan hitaasti kulkenut supersport mallien valmistus ja markkinointi on saanut tuulta purjeisiin ja nykyään näitä tarjoaa jo useampi valmistaja. Myös valinnanvaraa löytyy runsaasti, aina pienistä 600 – kuutioisista, suurimpaan luokkaan, eli 1 000 – kuutioisiin ja jopa sen yli! Hevosvoimien lähennellessä 200 ja väännön riittäessä kunnolla, lähennellään sellaisia nopeuksia, joita ei pääse radan ulkopuolella Suomessa edes kokeilemaan. Supersportit ovat kuitenkin mainioita pelejä myös kaduilla ja olipa tarkoituksena rata ajot, tai kaupassa käynti, renkaat on oltava kunnossa, jotta ajaminen sujuu näppärästi. Jos taas autoilla halutaan hurjastella, tulee selata valikoimaa osoitteessa: Kilparenkaat.

Renkaat supersport malleihin!

Rengas Outletista löytyy renkaita sekä pienille, että suurille supersporteille. Valikoimasta voi valita renkaat, jotka sopivat erityisesti rata ajoon, tai paremman ajomukavuuden tuovat renkaat, joilla meneminen perinteisillä teillä sujuu kuin siivillä. Tietenkin turvallisuus on tärkeä tekijä ja kaikki oleelliset tiedot renkaista saa klikkaamalla niiden kuvaa. Helpompaa renkaat tilaamista saa hakea!

Pyörä maksoi maltaita, säästä renkaiden kuluissa!

Superpyörät eivät ole mitään halvimpia leluja ja menopelejä, joten niiden hankkiminen käytettynäkin tekee mukavan loven omistajan pankkitilille. Oli pyörä sitten uusi, tai käytetty, on tärkeää pitää se tien päällä laadukkaiden renkaiden avulla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita toisen suuren rahamäärän tuhlaamista, vaan valikoimastamme löydät edullisia vaihtoehtoja kaikista laatuluokista. Selaa läpi mottoripyörän renkaat supersport malleihin ja laita tilausta tulemaan, jotta pääset nauttimaan kunnon ajosta!

Asennuspalvelusi

Asennuspalvelusi Ei hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen