Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Kitkarenkaat käyvät jokaiseen vuodenaikaan!

Suomessa renkaat laitetaan todella kovetukselle, koska niiden täytyy taata turvallinen ja mukava ajokokemus sekä märällä jäällä, lumen peittämällä maantiellä, että moottoritien loputtomilla loskaröykkiöillä. Tietenkään pelkät renkaat eivät takaa talvella turvallisuutta, vaan järki on oltava ajossa mukana, mutta huonoilla renkailla parhaimmillekin kuskeille tulee jäätäviä tilanteita eteen. Voit myös tarkastaa talvirenkaiden valikoiman osoitteessa - Talvirenkaat.

Kitkarenkaat tulee valita ennen kaikkea oman ajotyylin, ajo - olosuhteiden ja ajankohdan mukaan. Kunnollisilla kitkarenkailla pysyy pito tiessä vaikka jäätä ja lunta olisikin pinnassa enemmän ja tämä johtuu sekä uusista ja innovatiivisista kumisekoituksista, että renkaiden pintakuvioinnista. Ajomukavuus pysyy korkeana ja puolestaan polttoainekulutuksessa voidaan säästää.

Kitkarengas antaa myös paljon joustoa asennuksen ajankohtaan, koska ne voidaan laittaa alle jo paljon ennen talvirenkaita. Talvirenkaille on säädetty tarkat ajankohdat sekä asentamiselle, että poistamiselle, mutta kitkarenkaisiin tämä ei päde. Ne voidaan asentaa jo syksyllä, eli hyvissä ajoin ennen kuin liikenne muuttuu vaaralliseksi talvikelien alettua. Samaa turvallisuutta koetaan myös keväällä. Kevät aurinko voi muuttaa lämpötiloja nopeasti lyhyessä ajassa ja kitkarenkailla voidaan ylläpitää turvallisuutta vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämän takia kitkarenkaat todella kannattavat ja niiden hankkimiseen kannattaa satsata hiukan. Vielä ehtii jokainen autoilija hankkia kitkarenkaat alle tämän vuoden keleihin!

Renkaiden runsas valikoima, löydä omasi!

Nyt on siis aika etsiä sopivat renkaat ja täällä se onnistuu kätevästi! Meiltä löydät alan parhaimpia kitkarenkaita useilta luotettavilta merkeiltä. Valikoimaa pääsee kätevästi selaamaan sivuston kautta, jolloin oman auton alle löytyy varmasti oikeanlaiset renkaat. Valikoimaan kuuluu tunnettujen merkkien tuotteita, sekä hiukan tuntemattomampia merkkejä, jotka on kuitenkin todettu käytössä toimiviksi. Kitkarenkaiden etua ei kukaan voi kieltää, joten ei muuta kuin tähtäämään rengas kaupoille, etsimään itselle sopiva rengaspaketti ja laittaa tilaus tulemaan! Eikä tarvitse edes kotisohvalta siirtyä.

Meiltä kitkarenkaat edullisesti!

Kaikkihan tietävät että laatu ja merkki maksaa, mutta meiltä löytyy myös suosituimpia ja kehutuimpia kitkarenkaita edulliseen hintaan. Näin tyytyväinen auton omistaja voi saada huomattavasti paremmat renkaat kauttamme, verrattuna merkkiliikkeiden hintoihin ja renkaat vielä kestävätkin useamman vuoden. Pienemmällä budjetilla liikkeessä olevat voivat etsiä omaan hintahaarukkaan sopivia kitkarenkaita, joita löytyy valikoimasta runsaasti. Näilläkin ajo sujuu leppoisasti, eikä auton turvallisuus pääse kärsimään. Voit jopa yllättyä positiivisesti tarjoustemme takia, rahaa jää vaikka kokonaiseen rengas pakettiin, tai sen voi säästää muuhunkin kuin renkaisiin. Nyt valitsemaan sopiva malli ja tekemään ostoksia!

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.