Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Moottoripyörän renkaat: Enduro

Enduron renkaat menoon ja meininkiin!

Endurot on tehty menemiseen eikä meinaamiseen, joten tiukoissa paikoissa tarvitaan pitoa ja luotettavuutta myös renkailta. Paljon vaihtelevampaan maastoon ei joudu mitkään muut kuin enduron renkaat, sillä kuskeja tavataan tavallisten teiden lisäksi myös vaikka kangasmetsässä ja tuntureiden harjoilla.

Renkaiden materiaali, paino ja kuvio vaikuttaa paljon ajoelämykseen ja suorituskykyyn. Soisella alustalla ajettaessa ei tiheä ja matala rengaskuvio auta juurikaan, kun taas temppuja tehdessä ja pompittaessa raskas rengas voi olla haitaksi. Tiedä siis oman ajotapasi ja enduron käytön tarkoitus, jotta sopivan renkaan löytyminen helpottuu.

Uudet renkaat tuovatkin menoon uutta puhtia, jolla taas jaksetaan ajella pitkät ajat. Eikä tarvitse hetkeen miettiä koska kaupoille joutuu taas, sillä laatuun panostaen renkaiden elinikäkin pitenee huomattavasti. Laita siis tilaus tulemaan ja nauti uusien renkaiden tuomasta ajokokemuksesta!

Rengas Outlet valikoima valloittaa!

Meiltä löydät renkaita useaan käyttöön, oli enduro kunnon maasto käytössä soilla ja metsämailla, tai pelkästään kaupunkiajossa ilahduttamassa. Selaa ja löydä omaan käyttöön sopivat renkaat, joiden avulla Enduro pystyy siihen mitä vaaditaan! Jos ajajaa huvittaisi kokeilla toisella menopelillä vaikka huimia nopeuksia, kannattaa tutustua valikoimaan Supersport renkaat osoitteessa.

Edulliset renkaat ylpeälle ajajalle!

Vaikka endurojen omistajat ovat usein valmiita laittamaan vähän enemmänkin rahaa peleihinsä, ei silti säästäminen haittaa ketään. Rengas Outletin edullisilla hinnoilla renkaiden hankkiminen ei käy kukkaron päälle ja jos koko rahan edestä halutaan tuhlata, voidaan panostaa parempiin merkkeihin.

Asennuspalvelusi

Asennuspalvelusi Ei hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita