Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat Turku

Renkaita Turussa - juuri siellä missä sinäkin liikut

Turun sanotaan saaneen alkunsa jo 1200-luvulla. Tämä tarkoittaisi sitä, että kyseessä olisi Suomen vanhin kaupunki. Turku on monesti ollut Suomen merkittävin asutuskeskus ja nykyään kaupungissa on asukkaita vajaat 200 000.

Renkaita Turussa - juuri siellä missä sinäkin liikut

Turku tunnetaan kulttuurikaupunkina ja se on usein ollut näyttämönä monissa historiallisissa tapahtumissa. Kaupungin historian, poliittisen ja maantieteellisen asemansa takia Turku on ollut erittäin vaikuttava tekijä monissa merkkitapauksissa. Esimerkiksi vuonna 2011 Turusta tuli yhdessä Tallinnan kanssa Euroopan kulttuuripääkaupunki. Turku usein mielletään eräänlaiseksi portiksi länteen, ja se onkin kaupallinen satamakaupunki. Satamasta lähtee varsin tiheä matkustajaliikenne niin Maarianhaminaan kuin Tukholmaan. Ruotsinkielisyys näkyy täten vahvasti kaupungissa. Turussa on sataman lisäksi myös lentoasema ja rautatie. Turussa on myös erittäin merkittävä linja-autoliikenne, joka on kaupungin joukkoliikenteen selkäranka. Koska renkaita Turussa kuluu niin ammattikuskeilla, arkiliikenteessä liikkuvilla kuin turisteillakin, on Turussa kattava rengasasennuspaikkojen verkosto. Halvat renkaat voi ostaa netistä ja tilata suoraan omaan asennuspisteeseensä.

Uusia renkaita Turussa ja lähiseudulla ostavien ei tarvitse luottaa pelkästään omiin autonasennustaitoihinsa, sillä Turun seudulla on lukuisia asennuspisteitä. Lähimmän asennuspisteen voi paikallistaa sivuillamme olevan kartan avulla, jonka yhteydestä löytyvät myös asentajien hinnastot, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot. Edullisimmillaan esimerkiksi Turun olosuhteisiin sopivien Nokian Hakka -kesärenkaiden asennuksen saa Turussa jopa alle kympillä, joten samalla kannattaa varata aikaa myös muille auton huoltotoimenpiteille. Talvella turkulainen autoilija valitsee autoonsa esimerkiksi kotimaiset Nokian Hakkapeliitta-nastarenkaat tai Continentalin IceContact 2 -talvirenkaat, sillä meren läheisyydestä huolimatta elohopea laskee Turussa usein pakkaselle ja tiet voivat olla jäässä. Asennuspaikaksi ei tarvitse valita kotiaan lähintä pistettä, vaan valinnan voi tehdä täysin vapaasti sen mukaan, mikä on itselle miellyttävintä ja parhaiten aikatauluihin sopivaa. Uudet renkaat voi siis saada allensa vaikka mökkireissun yhteydessä tai piipahtaessa muualle päin Suomea. Koska asennuspartnereita kuuluu verkostoon yli 300, valinnanvaraa riittää.

Oikeanlaiset renkaat auttavat pitämään tiellä hankalissakin keliolosuhteissa

Renkaita Turussa ostavan kannattaa ottaa huomioon rannikon vaihtelevat sääolosuhteet. Jokaisen tarpeisiin löytyvät tuotteet löytyvät edullisesti osoitteesta rengas-outlet.fi, jossa on tarjolla yli 100 eri merkkiä ja 25 000 rengasprofiilia. Laajan valikoiman lisäksi tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lisäksi vähintään kahden tuotteen tilaajalle annettava ilmainen toimitus tekee rengasostoksista helppoa. Tuotteet voi tilata suoraan haluamaansa asennuspisteeseen, jossa ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa ajoneuvon kuntoon sukkelasti. Mikäli oikean rengasvalinnan teko tuntuu hankalalta, sivuston asiakaspalvelijat auttavat mielellään sinua löytämään turkulaiseen ajoon sopivat kumit. Renkaiden vaihto ei koskaan aiemmin ole ollut näin helppoa.

Rengas-outlet.fi on hinta- ja laatutietoisen kuluttajan valinta. Ympäri maan olevat sadat asennuspisteet ovat hyvä valinta kiireiselle autoilijalle, mutta asennuksen voi toki tehdä myös itse. Tällöin tuotteet voi tilata suoraan kotiin. Oikeilla renkailla ajosta tulee miellyttävää ja turvallista. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa parasta autollesi!