Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Pirelli
Toimitamme ainoastaan renkaan, jos kuvassa on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa.
Pirelli

Pirelli Scorpion Ice & Snow 255/50 R19 107H XL, MO

Pirelli

Pirelli Scorpion Ice & Snow 255/50 R19 107H XL, MO

Pirelli - Rengasvalmistaja Italiasta. Korkean suorituskyvyn ja hintaluokan laaturenkaat.

Renkaan koko
255/50 R19 107H XL, MO 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
TalvirenkaatWi
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus:
H: Hyväksytty jopa 210 km/h
EAN:
8019227162202
Tuotenumero:
R-122212
EU-rengasmerkintä:
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-outlet​@delti.com
SVH-hinta*   274,00 €
236,30
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

 • Kuvaus
 • Rengasmerkinnät
 • Tekniset tiedot

Erinomainen kaikissa talven tieolosuhteissa, alhainen melutaso.

Hyvä ohjauskontrolli ja käsiteltävyys. Monisärmäiset kulutuspintapalat: optimaalinen pito lumella ja myös alamäkiajossa. Neljä leveää pitkittäisuraa: korkealuokkainen turva vesiliirron välttämiseksi. Jäykkä maastorunko. Erityinen kuvio.

Epäsymmetrinen rengas on suunniteltu erityisesti nopeisiin, nykyaikaisiin luksusmaastureihin antamaan erinomaisen suorituskyvyn ajettaessa lumella

Tämän talvikäyttöön suunnitellun renkaan ominaispiirteitä ovat erinomainen käsiteltävyys ja loistava ajomukavuus. Ajettaessa maantiellä se takaa erinomaisen pidon ja alhaisen melutason matalissa lämpötiloissa, jopa vedessä tai lumessa.

Tyylikkään, epäsymmetrisen kulutuspintakuvion leveät pitkittäiset urat ja kulmikkaat kulutuspintalohkot varmistavat, että vaativinkin kuljettaja säilyttää hallittavuuden täysin vaikeimmissakin sääolosuhteissa.

Scorpion Ice + Snow -renkaan turvallisuus, ajomukavuus ja ulkonäkö kasvattavat ajoneuvon arvoa – se sopiikin erittäin rajuihinkin tyylimuutoksiin.

OMINAISUUDET:

 • Erityinen kulutuspintakuvio
 • Neljä leveää, pitkittäistä uraa
 • Monisärmäiset kulutuspintalohkot
 • Robust off-road carcass design

TOIMINNOT:

 • Paras mahdollinen tartunta ja lyhyet jarrutusmatkat lumella
 • Syrjäyttävät veden erinomaisesti
 • Parempi tartunta lumella keskinäislukitustoiminnon ansiosta

ASIAKKAAN EDUT:

 • Erinomainen pito kaikissa talven tieolosuhteissa, alhainen melutaso
 • Erinomainen vesiliirron vastustuskyky
 • Paras mahdollinen pito lumella ja alamäessä
 • Controlled response and handling
EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on ottanut käyttöön EU:n rengasmerkinnät asetuksella nro 1222/2009, joka sitoo kaikkia EU:n jäsenvaltioita samalla tavalla. Asetus koskee henkilöautojen renkaiden, kevyiden kuljetusautojen renkaita sekä raskaiden kuljetusautojen renkaita, jotka on valmistettu 1.7.2012 jälkeen.

Testauksen kohteena on kolme eri osa-aluetta: vierintävastus, märkäpito sekä vierintämelu, jota rengas päästää liikenteessä.

EU:n rengasmerkinnät eivät koske seuraavia renkaita: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäytössä olevat off-road-renkaat, kisarenkaat, pitoa parantavia lisävarusteita sisältävät renkaat, kuten piikkirenkaat, T-luokan hätätilanteissa käytettävät renkaat, erityisrenkaat jotka on tarkoitettu asennettavaksi ennen 1. lokakuuta 1990 rekisteröityihin autoihin, renkaat joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat joiden vanteiden nimellinen halkaisija on korkeintaan 254 m tai vähintään 635 mm.

Tämän asetuksen myötä Euroopan unionin tavoitteena on edistää tieliikenteen taloudellista ja ekologista tehokkuutta sekä lisätä tieturvallisuutta samalla, kun tuotteista tulee kuluttajille läpinäkyvämpiä merkintöjen toimiessa päätöksen teon aktiivisena apuvälineenä.

Jo käyttöönoton aikana asiantuntijat ovat kritisoineet sitä, että EU:n rengasmerkinnät ikävä kyllä antavat tietoa vain muutamista tuotteen ominaisuuksia. Vierintävastuksen, märkäpidon ja vierintämelun lisäksi, jotka ovat EU:n rengasmerkintöjen keskipisteessä, renkailla on paljon enemmän tärkeitä ja turvallisuuden kannalta olennaisia ominaisuuksia, kuten vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, kestävyys, jarrutusominaisuudet kuivilla ja märillä teillä, toiminta talviolosuhteissa, jne.

Rengasvalmistajat ovat huomauttaneet, että erilaisten instituutioiden ja lehtien suorittamat testit ovat edelleen tärkeä tietolähde loppukäyttäjälle. Näissä testeissä testataan yleensä turvallisuuden kannalta tärkeämpiä tuotteiden ominaisuuksia EU:n rengasmerkintöihin lukeutuvien standardivaatimusten lisäksi, mitkä ovat aina tärkeitä loppuasiakkaalle.

Merkki Pirelli
Malli Scorpion Ice & Snow
Dimension 255/50 R19 107H XL, MO
Renkaan leveys 255
Renkaan profiilia 50
Construction type R
Renkaan koko 19
Renkaiden kantavuusluku 107
Nopeusluokka (H)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.