Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Schwalbe

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Schwalbe renkaat ja sulavaa menoa

Schwalbe tuo polkupyöräilyyn uutta tenhoa ja tuntumaa. Näillä kun polkee pitkin maaseutuja ja hiekkaratoja, antaa vaan hiekankin pöllytä, kun pyörä kiskoo eteenpäin. Pidemmille retkille sileämmät renkaat, jotka tarttuu tiehen ja vie turvallisesti eteenpäin, vaikka vähän märkääkin olisi. Kilpa-ajoihin, vaikka Ranskan ympäri tai Rovaniemeltä Riihimäelle, näillä renkailla polkemiseen tulee uutta tuntua ja tytinää. Rengas Outlet verkkokaupasta löytyy polkupyörän renkaat katuajoon tai maastoon, nastarenkaatkin talven varalle. Katso nyt uudet tarvikkeet polkupyörään, laita tanko suoraksi ja pistä pohkeet polkemaan.

Sisäkumittomat renkaat

Schwalbe renkaat laittaa koko skaalansa pöytään, uutta ja innovatiivista vanhan ja varman päälle. Sisäkumittomat versiot kääntää katseet tulevaisuuteen, vähentää vierintävastusta merkittävästi ja niissä on tehokkaampi pistosuojaus. Esimerkiksi Schwalbe Pro One, Schwalbe S-One ja Marathon Supreme renkaat sopii niin perinteisiin sisäkumiasennuksiin kuin myös moderniin sisäkumittomaan käyttöön. Ota nyt rohkeasti Scwalbe renkaiden esimerkistä opiksi ja siirry suoraan sisäkumittomien renkaiden maailmaan! Rengas Outlet on rengasmarkkinoiden edelläkävijä ja tahtoo näyttää tietä eteenpäin.

Kaksikerroksinen Procore rengasrakenne

Schwalbe on kehityksen kärjessä ja tahtoo panna parasta pöytään pyöräilijöiden iloksi. Sisäkumiton rengas vähentää vierintävastusta ja tuo suojaa puhkeamia ja kulumista vastaan. Kaksitasoinen rengasrakenne, Procore teknologia, yhdistää kahden maailman parhaat puolet yhdessä paketissa. Matalasti paineistettu ulkorengas antaa alhaisen vierintävastuksen ja tarttuu tiehen tukevasti. Renkaan sisään kätkeytyy kuitenkin toinen pienempi rengas, korkeasti paineistettu sisärengas. Kahden sisäkkäisen renkaan rakenne tuo optimaalisen iskunkestävyyden, matalan vierintävastuksen ja mahdollistaa hyvät ajo-ominaisuudet kustannustehokkaasti ja vaihtelevien tarpeiden mukaan.

Rengas Outlet kaupasta laatua koko rahalla

Laita hiiri rohkeasti heilumaan ja suunnista kohti Rengas Outlet verkkokauppaa. Meillä on Schwalben renkaat selkeästi esillä, tilattavissa hyvään hintaan ja toimituskin tapahtuu kuin tuosta vaan.