Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Trelleborg 3.50 8

etsi koon mukaan: 1 Tulost

Tiedot

Lisää tuote vertailuun

Hintoihin sisältyy ALV ja toimitus Suomen alueella.

Trelleborg T510
Trelleborg
Trelleborg T510
3.50 -8 4PR TT

Renkaan tyyppi

Landwirtschaftsreifen (AS)

Kesärenkaat
saatavilla
vain 89,30
 
saatavilla
Tiedot
Näytetään 1 rengasta 1 :sta
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

Trelleborg renkaat - se järkevin investointi

Trelleborg renkaat on suunniteltu kestämään uskomattoman kovaa käyttöä. Nämä maa- ja metsätaloudessa käytettävät renkaat ovat ykkösvalinta niille, jotka odottavat renkailta kestävyyttä, lujuutta ja taattua turvallisuutta, tilanteessa kuin tilanteessa. Alansa johtavana tekijänä tunnettu Trelleborg on ruotsalainen uuden sukupolven maa- ja metsätalouden sekä teollisuuden renkaiden valmistukseen erikoistunut yhtiö, jolla on erittäin vankka historia alansa tuotekehityksessä. Tämä yli satavuotias rengasvalmistaja on tunnettu innovatiivisista ja luotettavista rengasratkaisuistaan, jotka suoriutuvat ja kestävät moitteettomasti vaativissakin työympäristöissä.

Sen lisäksi, että Trelleborgin renkaida pidetään yksinä markkinoiden turvallisimmista maatalous- ja teollisuusrenkaiden tuottajista, yhtiö on myös erittäin sitoutunut kantamaan vastuunsa ympäristöasioissa. Trelleborg renkaat on merkitty Blue Tire -logolla, joka on luotettava merkki siitä, että kyseiset renkaat on valmistettu ympäriystävällisistä materiaaleista ja ympäristöä suojelevia valmistusmenetelmiä käyttäen.

Maatalous- ja teollisuusrenkaat netistä edullisin hinnoin

Trelleborgin korkealuokkainen tuoteperhe yhdistää maatalouden ja teollisuuden renkaiden kaikki parhaat ominaisuudet. Testivoittajaksi nousseet maatalous- ja teollisuusrenkaat hyödyntävät innovatiivista suunnittelua, joiden ansiosta työt sujuvat sekä tehokkaammin, turvallisemmin että nopeammin. Uusien renkaiden hankkiminen ei ole koskaan ollut helpompaa kuin nykypäivänä, jolloin kuluttaja vertailee eri hinta- ja laatuluokkiin kuuluvia renkaita hetkessä suoraan kotikoneelta tai puhelimessa. Oikeiden renkaiden löytyminen on usein vain parin hiiren klikkauksen päässä.

Olipa sinulla sitten hakusessa traktorin renkaat, vetorenkaat,trukin renkaat tai muiden teollisuuskoneiden renkaat, valitessasi työkoneesi alle Trelleborg renkaat voit olla varma siitä, että saat parasta vastinetta rahoillesi. Tilaamalla uudet renkaat rengas-outlet.fi verkkokaupasta vertailet eri työkoneiden rengasmalleja helposti ja hyödynnät erittäin kilpailukykyiset hinnat. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät renkaat sekä yksityiseen käyttöön että työmaalle, mukavasti ja turvallisesti kotiin toimitettuna. Älä siis odota enempää vaan tee rengastilauksesi jo tänään.