Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Cultor

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Cultor renkaat - maatalousrenkaiden velho

Cultor renkaat kuuluvat tshekkiläisen Mitas -rengasvalmistajan tuotantoon. Mitas valmistaa maailman edistyksellisempiin maatalousrenkaisiin kuuluvia Cultor renkaita Euroopassa sijaitsevilla tehtaillaan. Cultorin renkaat on valmistettu uusinta huipputeknologiaa hyödyntäen, ne ovat hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä ja tarjoavat parasta mahdollista laatua. Renkaista on saatavilla lukuisia eri tuumakokoja ja ne on suunniteltu kestämään kovaakin ammattimaista käyttöä. Cultorin renkaat soveltuvat niin pellolle kuin sorallekin, sillä niiden valmistukseen käytetty innovatiivinen kumiseos estää renkaita puhkeamasta haastavassa maastossa. Edessäsi on siis todellinen maatalousrenkaiden ja teollisuusrenkaiden velho.

Maatalous- ja teollisuusrenkaat netistä

Cultor huippulaadukkaaseen rengasperheeseen kuuluu laaja valikoima erittäin jämptejä ja kestäviä renkaita maatalous- ja teollisuuskäyttöön. Erityisesti traktorin renkaita on saatavilla useita eri malleja eri kokoisina ja eri kulutuspintakuvioilla.

  • Traktorin renkaat: Cultorin traktorin renkaat ovat markkinoiden parhaimmistoa. Traktorin alle tarkoitettuja renkaita ovat RD-01, RD-02 ja RD-03 mallit sekä AS Agri ja AS Front -sarjojen rengasmallit.
  • Teollisuusrenkaat: Cultorin rengasvalikoimasta löytyy runsaasti renkaita, jotka on tarkoitettu teollisuuskäyttöön. Suositeltavia malleja ovat muun muassa Earthmover 10 ja Industrial mallistot.
  • Maatalousrenkaat ovat epäilemättä suuri ja merkittävä investointi ja oikeanlaisten renkaiden valintaan tulisi käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Olemme halunneet tehdä vertaamisesta ja valinnasta sinulle himpun verran helpompaa ja siksi tarjoamme apuamme. Rengas-outlet.fi verkkokauppa auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat maatalousrenkaat tai teollisuusrenkaat nopeasti ja vaivattomasti. Toimitamme renkaat myös suoraan kotiisi tai lähimmälle rengasasentajalle. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!