Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Alliance

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Alliance renkaat peltotöihin ja teollisuuteen

Alliance renkaat tuo Rengas Outlet verkkokauppaan uniikin valikoiman renkaita. Olipa sitten kyse pelto-, metsä- tai kaivuutöistä, näistä Alliance renkaista löytyy hyvät renkaat jokaiseen koneeseen. Pitkillä perinteillä, Alliance Tire Group (ATG) pitää paikkaansa yhtenä nopeiten kasvavista maastorengasvalmistajista. Israeliin 1950 perustettu rengasyhtiö tietää miten uusia maita rakennetaan ja miten on peltotöiden kanssa. Rengas Outlet verkkokaupasta löytyy maailman huippumerkit ja hyvät renkaat vaikeisiinkin paikkoihin.

Maastorenkaiden asiantuntija

Alliance renkaat on suunniteltu nimenomaan maastoajoon, pellolle ja teollisuuteen, kaikkialle missä liikutaan yleisten teiden ulkopuolella. Onpa joku rengasmalli saanut kelpoisuuden yleisillekin teille, mutta tärkeintä on, että renkaat vie yli kyisenkin pellon ja metsäteiden. Esimerkiksi leveät traktorinrenkaat, Alliance 365, leveät ja paksut, auttaa kulkemaan yli soiden ja solien. Eturenkaaksi vaikkapa Alliance 303 ohjausrengas, suunniteltu yleiseen maatalouskäyttöön. Tässä renkaassa on vahva keskiripa, jotta ohjaustuntuma pysyy pehmeäänkin pintaan. Laadukas eturengas kestää kulumista niin kadulla kuin maastossakin.

Nämä Alliance teollisuusrenkaat kerää huomiota maailmallakin

  • Teollisten traktorien radiaalirengas Alliance 500, joka antaa tiukan pidon, hyvät jarrutustehot ja kestävyyden. Tämä rengas torjuu hyvin pistopuhkeamiakin ja sen uniikki itsepuhdistava rakenne pitää tiukan otteen hankalastakin maastosta.
  • Nosturiyhdistelmien renkaiksi suunniteltu Alliance 630 ""Mobile Crane"" auttaa nostolavaa siirtymään paikasta toiseen ja kiihdyttämään kovempiinkin nopeuksiin maantiellä. Suuntaneutraali pintakuvio antaa hyvän otteen tiestä, tiukan ohjausvasteen ja vähentää ajomelua.
  • Konttisataman nosturiin suunniteltu Alliance Portstart 309 rengas antaa tukevan otteen satamalaiturista ja varmistaa että kontit liikkuu paikasta toiseen. Paksut ripakuviot antaa kantokykyä ja vahvat materiaalit sekä paksu niska kestää kulumista ja kolhuja.

Osta nyt uudet Alliance renkaat Rengas Outlet verkkokaupasta. Kätevästi ja muutamalla hiiren heilautuksella on uudet renkaat laitettu jo tilaukseen ja kohta on traktorissa, nosturissa tai kauhakuormaajassa uudet renkaat alla ja työt voi alkaa. Enkä on miehistönkuljetusvaunukin pihassa odottamassa, että saa uudet renkaat alle ja eteneminen voi alkaa.