Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Mickey Thompson

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Mickey Thompson renkaat isompaan menoon rengas-outlet.fi

Mickey Thompson renkaat paaluttaa rengasmarkkinat uuteen uskoon. Olipa sitten kyseessä urheilullinen katuajo tai kiihdytysajot radalla, näistä renkaista kyllä löytyy mistä valita. Koneet vaan lähtöviivalla haukkoo happea, kipinät lentää rööristä kun kuski raottaa hanaa auki. Melu on hurjaa ja ilmassa velloo kitkerä tuoksu, vaikka kilpailu on vasta alkamassa. Paksut renkaat kiihdytysauton pyörissä kiinni kiiltää uutuuttaan, kohta saa kumi kyytiä kun akselit lähtee pyörimään ja kone iskee kipinää kattilan täydeltä. Nämä renkaat ovat reilumpaan menoon, ja vaikka rata jäisikin taakse, tunnelma säilyy niin urheiluautoilussa kuin tavaraliikenteenkin rattia pyörittäessä.

Valitse Rengas Outlet verkkokaupasta auton renkaat myös drag baja ajoihin

Jos on kova haku päällä, niin meiltä löytyy auton renkaat, vanteet, varaosat ja kaikki. Renkaita on lähes jokaiseen lähtöön. Kiihdytysajoihin ja isoihin nelivetoihin esim. Mickey Thompson renkaat, jotka eivät varmasti ole mitkään tavalliset talvirenkaat tai sileän sirot kesärenkaat. Näissä renkaissa tuoksuu bensa ja kumi, rokki soi ja kipinät lentää.

Nämäkin Mickey Thompson rengasmallit pysyvät suosiossa kaudesta toiseen

  • Baja STZ maastorenkaat metsätielle ja maastoon
  • Street Comp ja Sportsman S/T katurenkaat kaupunkiin ja taajama-ajoon
  • Moottoripyörän ET Drag Moto kilparatarengas

Meiltä Rengas Outlet kaupasta löytyy vanteet ja kaikki. Hienot Mickey Thompson renkaisiinkin sopivat alumiinivanteet ovat valikoimissa varmasti nekin, hae vaan mittojen mukaan sopivat, radalla tai raitilla ajamiseen. Meiltä löytyy hienoja tuotteita ja useammatkin uudet racing renkaat syötetään tietokantaan sen kummemmin viivyttelemättä.