Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Cordiant

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Cordiant renkaat - kestävää ja turvallista pitoa

Cordiant renkaat ovat varma valinta niille, jotka toivovat renkailta korkeaa suorituskykyä ja ajomukavuutta. Cordiant renkaiden valmistaja on venäläinen SIBUR Russian Tyres (SRT), joka on keski- ja itä-Euroopan suurin rengasvalmistaja ja sanalla myös maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon kuuluva markkinajätti.

Näiden ylempään keski-hintaluokkaan kuuluvien renkaiden suunnittelussa ja valmistuksessa on keskitytty eritoten tarjoamaan kuluttajille renkaiden pitkää käyttöikää ja korkeaa laatua. Cordiantin tuotevalikoimasta löytyy myös 4x4 renkaita ja off road renkaita, jotka on suunniteltu antamaan ensiluokkaista pitoa hankalissakin tieolosuhteissa.

Cordiant renkaiden ominaisuudet

Cordiantin rengasmalliston kaikkien renkaiden valmistuksessa on hyödynnetty uusinta innovatiivista teknologiaa, jonka ansiosta nämä auton renkaat sopivat käytettäviksi moitteettomasti kaikilla tienpinnoilla ja myös kaikken vaativimmissa talvisissa ja kesäisissä sääolosuhteissa. Suomalaisen Test World:n sekä muiden puolueettomien asiantuntija-arvioiden mukaan Cordiantit kuuluvat hintaluokkansa korkealaatuisimpiin tuotteisiin ja päihittävät jopa monet premium-hintatason renkaat suorituskyvyssä ja laadussa. Kerrassaan loistava hinta-laatusuhde!

Yksi kesäajoon liittyvistä haasteellisimmista ajo-olosuhteista on rankan vesisateen aikana ajaminen. Cordiant renkaiden epäsymmetrinen kulutuspintakuvio takaa tarkan ajon myös märillä maanteillä, sillä se takaa veden nopean poistumisen renkaan kosketuspinnasta ja estää täten autoa joutumasta vaaralliseen vesiliirtoon.

Kaiken kaikkiaan Cordiant renkaat tarjoavat mahtavaa suorituskykyä ja ylivoimaisesti turvallista ajomukavuutta, johon asiakkaat ovat luottaneet jo yli 20 vuoden ajan. Olipa sinulla hakusessa kevyet kesärenkaat tai erinomaista pitoa tarjoavat talvirenkaat, Cordiantin tuotevalikoimasta löydät takuulla laaturenkaat kaikkiin olosuhteisiin. Ostaessasi Cordiant renkaat voit olla varma siitä, että saat aina hintaluokassaan parhaat renkaat autosi alle. Tervetuloa tutustumaan koko Cordiantin laadukkaaseen tuotevalikoimaan rengas-outlet.fi verkkokaupassa.