Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Aeolus 8.25 16

etsi koon mukaan: 1 Tulost

Tiedot

Lisää tuote vertailuun

Hintoihin sisältyy ALV ja toimitus Suomen alueella.

Aeolus AGC08
Aeolus
Aeolus AGC08
8.25 R16 126/122L

Renkaan tyyppi

Kesärenkaat
saatavilla
Vierintävastus D Märkäpito C Melutasot 72 dB
vain 319,20
 
saatavilla
Tiedot
Näytetään 1 rengasta 1 :sta
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

Ansioituneet Aeolus renkaat Aasiasta

Itäisen Kiinan sisämaassa Aeolus tehtaat tuottaa rengasta yksi toisensa perään. Herkeämättömällä tahdilla, viime vuosituhannelta saakka, tehtaat puskee ulos talvirenkaat ja kesärenkaat yksi toisensa perään. Globaalien rengasmarkkinoiden kärkikaartiin, Hankook renkaiden seuraan, päässyt Aeolus tuottaa renkaat kattavasti koko yhteiskunnan tarpeiden mukaan. Olipa sitten kyse kaupunkien pienestä menopelistä, isommasta edustusautosta, ammattiautoilijan työvälineestä, tavaraliikenteestä tai miehistönkuljetusvaunusta, lähes mistä vaan muusta, Aeolus valikoimasta löytyy oikeat renkaat joilla matka sujuu ja työt tulee hoidettua viimeisen päälle. Rengas Outlet verkkokaupasta löytyy nyt laaja valikoima Aeolus renkaita, jokainen laitettu selkeästi esille, kategoriat kohdallaan ja tilauskin tapahtuu helposti kuin tanssi vaan. Yhteystiedot on selkeästi esillä, toimitusehdot paremmasta päästä ja ennen kuin arvaatkaan, uudet renkaat on jo asennettu alle tai kannettu pihaan. Siitä vaan sitten kone käyntiin ja kohti uusia maita ja mantuja!

Maavoimille, maatalouteen ja kaupunkiajoonkin

Rauhan rakentaminen on rankkaa puuhaa, mutta Aeolus Military renkaat alla miehistö ja tärkeäkin kuorma siirtyy ketterästi paikasta toiseen. Tämä rengas kestää vaativimmissakin olosuhteissa, antaa hyvän otteen lähes joka maastossa ja tarjoaa kulutuskestävyyttä niin että rintamalinjat pysyy eikä huoltoreitit katkea vaikka vähän aikaakin kuluisi. Peltotöissä hyvä pito on kaikki kaikessa. Kun kuiva pelto on käännetty ja kyntötyöt odottaa alkamista, pitää traktorin päästä kulkemaan, eikä auta paikalleen jäädä sutimaan. Aeolus AGR-R1 renkailla kyinenkin pelto ylittyy kuin tuosta vaan. Hyvät materiaalit ja huolellinen suunnittelu pitää kumin liikkeessä ja pelto tyytyväisenä huokaa ja siemen lähtee itämään. Henkilöautoon valikoimista löytyy mm. Aeolus AG02 renkaat, joilla sporttinenkin auto saa kaupunkiajon maistumaan. Märkäpito-ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja pidot paremmasta päästä. Näillä renkailla kelpaa kurvailla vaikka pitkin rantateitä ja reilumpia raitteja.

Rengas Outlet verkkokaupasta rautaa rajalle ja rekat ojennukseen

Aeolus renkaat pistää tavaraliikenteeseenkin puhtia! Uudet HN358 Regional renkaat alla puoliperävaunuyhdistelmäkin pysyy tiellä ja vauhtia riittää. Vetoakselissa oikeat renkaat kiinni, ja johan irtoaa kitkaa ja kuorma liikkuu. Kun on kestävät renkaat myös ohjausakselissa ja perävaunussa, niin avustusrekkakolonnatkin pääsee perille saakka. Läpi vaikeidenkin huoltoreittien, Aeolus renkailla tavarat kulkee ja isot asiat liikkuu paikasta toiseen.