Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Goodyear
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 3 205/60 R16 96T XL EVR, Pohjoismainen kitkarengas

Goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 3 205/60 R16 96T XL EVR, Pohjoismainen kitkarengas

Goodyear - Amerikkalainen rengasvalmistaja, korkean hintaluokan laaturengas

Renkaan koko
205/60 R16 96T XL EVR, Pohjoismainen kitkarengas 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
TalvirenkaatWi
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus:
T: Hyväksytty jopa 190 km/h
EAN:
5452000713599
Tuotenumero:
R-489311
EU-rengasmerkintä:
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-outlet​@delti.com
SVH-hinta*   175,00 €
157,34
+ 1,40 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 158,74 €
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Tekniset tiedot

VALMIS TALVIIN – ULTRAGRIP ICE 3

Valmistaudu talveen Goodyear UltraGrip Ice 3:lla. Paremmasta käsiteltävyydestä parempaan pitoon – mitä tahansa tiellä, joten voit käsitellä sitä.

  • PEHMEÄMINEN KUMISEOS, FANTASTINEN PITO
  • EDITTYNYT OHJAUSVASTAUS JÄÄLLÄ
  • PARANNETTU JARRUTUS LUMISA

Älä anna talven olla tielläsi. Nämä renkaat antavat sinulle maksimaalisen turvallisuuden myös jäisissä ja kylmissä olosuhteissa.

  • Ice Grip -teknologia tarkoittaa pehmeämpää kumisekoitusta, joka parantaa pitoa jäällä - Valmistaudu talveen renkailla, joissa on pehmeämpi kumisekoitus, joka tarjoaa paremman kosketuksen jään kanssa ja pysyy 35 % pehmeämpänä korkealla. alhaisissa lämpötiloissa (-30°C) verrattuna edeltäjäänsä.
  • Parempi käsiteltävyys raskaammille ajoneuvoille – Valmistaudu talveen, myös raskaammalla ajoneuvolla, parannetun kulutuspinnan ja suuremman kosketuspinnan ansiosta, mikä takaa paremman pidon, minne tie viekin.
  • Parannettu jarrutus lumessa – Optimoitu kulutuspinnan muotoilu, jossa on suuri määrä lohkoreunoja, mikä parantaa kiihtyvyyttä ja jarrutusta.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

Merkki Goodyear
Malli UltraGrip Ice 3
Dimension 205/60 R16 96T XL EVR, Pohjoismainen kitkarengas
Renkaan leveys 205
Renkaan profiilia 60
Construction type R
Renkaan koko 16
Renkaiden kantavuusluku 96
Nopeusluokka (T)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.