Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Goodride
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Goodride

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 94V XL

Goodride

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 94V XL

Goodride - Aasialainen rengasvalmistaja, edulliset laaturenkaat

Renkaan koko
205/55 R16 94V XL 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
Jokasään renkaatGAN
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus:
V: Hyväksytty jopa 240 km/h
EAN:
6938112622176
Tuotenumero:
R-407963
EU-rengasmerkintä:
DEX:
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-outlet​@delti.com
77,51
+ 1,40 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 78,91 €
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Tekniset tiedot
  • About Goodride

Ympärivuotinen rengas M+S-merkinnällä ja lumihiutalesymbolilla.

Tasapainoista suorituskykyä kuivilla ja märillä teillä yhdistettynä vahvaan suorituskykyyn talviolosuhteissa – tämän vuoksi Z-401 on optimaalinen joka paikan höylä niin kesällä kuin talvella.

Rengaskuvio:

  • Optimoitu V-muotoinen rengaskuvio paremmalla veden poistolla ehkäisee vesiliirtoa ja luistoa loskakelissä.
  • Jäykemmät lohkot ja suuri määrä rakoja tarjoavat parempaa pito lumella, ajovakautta sekä parempaa turvallisuutta kaikissa sääolosuhteissa.
  • Reunaosion vaihteleva korkeus takaa matalan vierintämelun. Vannesuoja vähentää reunakivetysten vanteelle aiheuttamien vaurioiden riskiä.
  • Optimaalinen suorituskyky kilometrimäärän osalta parantaa polttoainetaloudellisuutta. Pienempi vierintävastus vähentää polttoaineen kulutusta.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

Merkki Goodride
Malli All Season Elite Z-401
Dimension 205/55 R16 94V XL
Renkaan leveys 205
Renkaan profiilia 55
Construction type R
Renkaan koko 16
Renkaiden kantavuusluku 94
Nopeusluokka (V)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

GOODRIDE-merkki tarkoittaa korkeaa laatua edullisissa renkaissa ja erinomaista hinta-laatusuhdetta.

Valmistajana on Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber), joka perustettiin vuonna 1958. Yrityksen kotipaikka on Hangzhou, joka on Itä-Kiinan Zhejiangin maakunnan pääkaupunki.

Yritys on Kiinan suurin renkaiden valmistaja, ja se on kasvanut viime vuosina yhdeksi maailman kymmenestä johtavasta rengasvalmistajasta nousten tunnettujen merkkien, kuten Michelinin, Continentalin ja Bridgestonen, joukkoon. Yritys on ilmoittanut aikovansa laajentaa asemaansa ja osuuttaan rengasmarkkinoista entisestään. Saavuttaakseen tavoitteensa yritys aikoo sijoittaa uusiin tuotantolaitoksiin, edustukseen ja yhteistyöhön pitkin maailmaa.

Monia eri merkkejä valmistetaan lukuisissa tehtaissa Kiinassa ja Thaimaassa. Renkaita autoille, kuljetusajoneuvoille ja kuorma-autoille, maatalouden, rakennusalan ja kaupan tarpeisiin sekä moottoripyörien ja pyörien renkaita löytyy ZC Rubberin valikoimasta. Lisäksi yritys valmistaa kumiketjuja telaketjuajoneuvoihin sekä kumiputkia.

Mitä tulee tuotantoon ja sen hallintaan, käytössä ovat modernit laitteet luotettavilta valmistajilta. Laadunvalvonta keskittyy kansainvälisten rengasmarkkinoiden vaatimuksiin.

ZC Rubber on perustanut renkaiden melupäästöjen mittaamista ja optimointia varten Kiinaan ensimmäiset kaiuttomat laboratoriohuoneet. Lisäksi yritys näkee paljon vaivaa monien eri asioiden parantamisessa: kaasun talteenotto, höyryn puhdistus, veden puhdistus ja jätteenkäsittely – jotta tuotanto olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä.

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.