Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
/

Tarjouksemme: Windforce

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Laadukkaat Windforce renkaat

Meiltä löytyy Windforce renkaat ja kaikki, eikä etusivu sen kummemmalta näytä ja kaikki auton renkaat on rivissä edullisimmasta alkaen aina kalleimpaan saakka. Olipa kyseessä auto kuin auto, henkilöauto, katumaasturi, 4x4 neliveto, rekka tai bussi, nämä renkaat kyllä tuo lisää pitoa ja toimitus tapahtuu tuota pikaa. Vaikkeivät nämä mitkään Michelin renkaat olekaan, kulkee näillä kuorma kunnolla ja niin auton kuin moottoripyörän pyörät nekin pysyy pyörimässä vaikka mikä tulisi. Meiltä löytyy auton talvirenkaat myös, joissa on pitoa riittävästi ja nastat tiukasti rivissä.

Rengas Outlet verkkokaupasta kun ostaa niin toimitus tapahtuu tuota pikaa

Windforce renkaat valmistetaan lähes kaikkiin ajoneuvoluokkiin sopivissa kokoluokissa. Henkilöauton rengasmallin moderni kulutuspintakuvio tuo hyvän märkäpidon, tiukan otteen kurveista ja vaikeammistakin kadunkulmista. Esim. CatchGRE GP100 renkaan pintalohkokuviossa yhdistyy matala vierintävastus, taloudellinen ajo ja paksut voimakkaat olkarivat. Kolme keskiripaa ottaa kunnon otteen tiestä ja pistää auton menemään. Olipa sitten 4x4 neliveto tai pienempi kauppakassi, meiltä löytyy renkaat aina pienimmistä alkaen suurempiin kokoluokkiinkin saakka.

Näistä syistä Windforce renkaat sopivat myös ammattilaisen auton pyöriin pyörimään

  • Lujat materiaalit ja alhaiset ajokustannukset jättävät jotain viivankin alle pitävät liiketoiminnan kateprosentit hyvässä kunnossa
  • Valikoimassa on myös raskaan tavaraliikenteen renkaat, jokaiseen akseliin ja maastoon sopivasti
  • Rengasvalikoima kattaa myös raskaan työmaakaluston, esim. betonimyllyautojen, rengastarpeet
  • Tietyt raskaan tavaraliikenteen perävaunurenkaat sopivat joustavasti myös ohjaus-akseliin
  • Raskaan tavara- ja henkilöliikenteen renkaat pysyvät suorituskykyisinä nopeammassakin vauhdissa

Raskaan tavaraliikenteen vetoakselin Windforce renkaat, tyyppikoodiltaan WD2000, tuovat reilusti lisää vetokykyä ja jarrutusominaisuuksia päällystetyllä tiellä. Vetoakselin renkaat sopivat tarvittaessa vaikka linja-auton kumpaankin akseliin ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Windforce talvirenkaat löydät myös rengas-outlet.fi verkkokaupasta, nastoilla tai ilman. Nastarengasmallin pintalohkokuvion V-mallinen muotoilu parantaa pitoa ja ajo-ominaisuuksia lumisellakin tienpinnalla ajettaessa.

^