Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Tigar

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Tigar renkaat tiukalla otteella ja taitavasti

Euroopan myllerryksessä rengasteollisuus kukoistaa ja kumi jalostuu toinen toistaan paremmiksi renkaiksi kautta mantereen. Serbialaiset Tigar renkaat laittaa peliin uutta pontta ja puhtia, valikoimissa on sekä kesärenkaat että talvirenkaat. Olipa sitten SUV-luokan katumaasturi, pienempi ja arkisempi henkilöauto tai kuormankuljetusvaunu, Tigar renkaiden valikoimista löytyy kyllä oikeanlainen ja kokoinen rengas jokaiseen menoon. Katso Rengas Outlet verkkokaupasta nyt uudet Tigar renkaat tilaukseen, ja kohta onkin meno taas tasaista ja mukavaa. Tigar renkaiden valikoimista löytyy niin tavalliset henkilöauton renkaat kuin kevyen ja raskaammankin tavaraliikenteen renkaat, sekä maatalouden ja teollisuuden renkaat vaativaankin menoon.

Rengasteollisuuden perinteitä ja tuoreita uusia tuulia

Tigar renkaat valmistuvat Eurooppalaiseen tapaan osana muuta kumi- ja muoviteollisuutta, siinä missä Nokian tai Michelin nekin. Yhdessä kumisaappaiden ja muiden valmisteiden ohessa on kehittynyt hieno ja kukoistava Tigar rengasmerkki, joka tarjoaa hyvät pidot kulkupeleille ympäri Euroopan. Yhteismarkkinat ja kukoistavat vientiin suuntaavat tuotantoketjut saavat Euroopankin tehtaat käymään kuumana. Rengasta syntyy muotista yksi toisensa perään. On hyvät kuviot ja urat kohdallaan. Näillä Tigar renkailla on hyvä kurvailla pitkin Saksankin katuja, Savolinnan muikkutoreja tai vaikka Slovyanskin pommitettuja kujia.

Nämä Tigar renkaat maailmallakin on pantu merkille

  • Cargo Speed (myös talvimalli) kevyen tavaraliikenteen käyttöön
  • Hitris, Prima, Syneris ja Sigura henkilöautorenkaat (saatavilla myös talvimalli)
  • SUV Summer kesärengas nelivetoon tai katumaasturiin
  • Panssarvaunujen telarenkaat

Laita nyt uudet Tigar renkaat Rengas Outlet verkkokaupasta tilaukseen, alta aikayksikön onkin tilaus jo toimitettu ja uudet renkaat alla. Sitten on hyvä kurvailla kohti uusia maisemia. Näillä renkailla matka sujuu ja telaketjutkin kulkee vaimeasti inahdellen kuin kissat savannilla. Jos on suurempikin projekti käynnistymässä, rengasta tarvitaan enemmän kuin varastoissa on tilaa, ota rohkeasti vaan yhteys Rengas Outlet verkkokauppaan ja pistä isompikin tilaus pöytään tulemaan.