Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Syron

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Syron renkaat - saksalaista huippulaatua

Syron renkaat ovat tunnettuja ehdottomasta laadustaan ja kovasta suorituskyvystään. Yhtiön tuotanto keskittyy eritoten korkean nopeusluokan High Performance renkaisiin ja se loistaakin tällä rengastuotannon saralla kirkkaasti. Syronin renkaat ovat menestyneet erinomaisesti muun muassa maineikkaan Auto Bildin henkilöautojen rengastestissä, joka vertaili keskenään 50 eri rengasmallia eri valmistajilta. Syron renkaat nousivat testissä 15 parhaan renkaan joukkoon, päihittäen jopa suomalaisen markkinajätin Nokian. Tämä kertoo Syron renkaiden todellisesta huipputason laadusta, johon yhtiön lojaalit asiakkaat ovat luottaneet jo vuosikausien ajan.

Syron renkaiden ominaisuudet

Syron premium renkaat ovat uuden sukupuolen Ultra High Performance laaturenkaat, jotka tarjoavat maksimaalista pitoa ja upeat ajo-ominaisuudet kaikenlaisiin ajoneuvoihin, säällä kuin säällä. Kaikki renkaat testataan useassa eri valmistuksen vaiheessa ja eri ajo-olosuhteet huomioon ottaen. Syronin erikoiskäsitellyt talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat soveltuvat erinomaisesti myös Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Laatukehityksen lisäksi Syron käyttää huomattavan määrän aikaa kehittääkseen renkaita, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Kaikki yhtiön renkaat on valmistettu EU-säädöksien mukaisesti ja ympäristöystävällisiä valmistusmateriaaleja käyttäen. Verrattuna muihin eurooppalaisilla rengasmarkkinoilla tarjolla oleviin premium renkaisiin, Syronin renkaat ovat myös yllättävän edulliset. Yhtiön rengasmallit ovat muun muassa ansainneet kansainvälisiä palkintoja parhaan hinta-laatusuhteensa ansiosta.

Syronin kesärenkaat ja talvirenkaat yhdistelevät eri huipputeknologioita tarjotakseen autoilijoille mahdollisimman turvallisen ja mukavan ajokokemuksen. Innovatiiviset valmistusmateriaalit ja kulutuspintakuviot tarjoavat ensiluokkaisen pidon ja lyhyen jarrutusmatkan, jotka ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia etenkin Suomen teillä ajettaessa. Syronin talvirenkaat on valmistettu erityisestä piihappoproteiiniyhdistelmästä, joka takaa renkaan joustavuuden ja pidon myös alhaisissa lämpötiloissa ja jäisellä tiellä.

Tilaa huippusuorituskykyiset premium luokkaan kuuluvat renkaat Rengas-outlet.fi verkkokaupasta jo tänään.