Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Rovelo

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Nyt Sailunin Rovelo renkaat hyvään hintaan rengas-outlet.fi

Rovelo renkaat valmistetaan itäisen Aasian miljoonakaupunkien tarpeisiin. Pekingin kadut ja Hong Kongin rattoisat rantabulevardit täyttyvät, kun Rovelo renkaat kiitää komeammin kuin koskaan. Rovelo rengasmerkissä yhdistyy huippuunsa hiottu laatu, joka pitää kuitenkin huolen siitä ettei kustannuksia tule turhaan lisää. Sailun konsernin kainalossa tämä rengasmerkki saa osansa ison talon eduista, mutta säilyttää ketterän kustannusrakenteen ja nopeat toimitukset ympäri maailman. Tuotteita on valikoimissa reilusti, on talvirenkaat ja kesärenkaat ja lisää kaikkea.

Rengas Outlet kaupasta löytyy auton renkaat, vanteet ja kaikki

Rovelo renkaat tuovat kertoman mukaan heti lisää pitoa ja tunnelmaa auton ajamiseen. Rovelo renkaat ovat varmasti mainettaan parempia ja jättävät taaksensa monet tavalliset talvirenkaat. Näissä renkaissa on kaikki ominaisuudet kohdallaan, ja kosketuspinta tiehen hyvä aivan alkumetreiltä alkaen varmasti perille saakka. Meiltä löytyy hyviä tuotteita edullisimmista alkaen aina kalleimpiinkin moottoripyörän, Michelin tai 4x4 renkaisiin saakka. Kun raskaampi kuorma odottaa kuljettajaa, meiltä löytyy kyllä vanteet ja merkki jos toinenkin, jolla isotkin pyörät pysyy tukevasti pyörimässä ja matka etenee.

Nämäkin Rovelo renkaat päihittävät tavalliset kesärenkaat mennen tullen

  • Piempään 14-tuumaiseen vanteeseen sopiva RHP 780P malli, jonka nopeusluokka tukee jopa 240km/h saakka
  • Keskikokoiseen 16-tuumaiseen vanteeseen sopiva RoadQuest H/T malli, jossa on levyttä riittävsti ja kantokykyä reilumman kaavan mukaan (106H XL)
  • Keskikokoiseen 15-tuumaiseen vanteeseen sopiva RCM 836 ympärivuotinen malli, jonka kantokyky on huippuluokkaa

Tilaa nyt uudet henkilöauton Rovelo renkaat suoraan Rengas Outlet verkkokaupasta. Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, aivan kuin Pirelli tai Bridgestone olisi.