Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Malatesta

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Malatesta renkaat - rengasteollisuuden kova tekijä

Malatesta renkaat on valmistettu Roomassa, Italiassa vuodesta 1946 alkaen. Malatesta Pneumatici on kasvanut tasaisen nopeasti sitten yhtiön vaatimattomien alkuvuosien ja tänä päivänä tämä menestyvä perheyritys niittää kunniaa rengasmarkkinoilla valmistamalla korkealaatuisia ja edullisia renkaita henkilöautoihin ja teollisuuskoneisiin, Renkaat ovat erityisen suosittuja nelivetoharrastajien keskuudessa ympäri maailman. Malatestan tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat henkilöauton kesärenkaat ja talvirenkaat, 4x4 renkaat, trukin renkaat, kilpa-auton renkaat.


Malatesta ei tuota ainoastaan laadukkaita ja kestäviä renkaita, vaan yhtiö on sitoutunut vahvasti myös ympäristönsuojeluun. Jopa 80% Malatestan renkaiden valmistukseen käytettävästä materiaalista tulee kierrätetyistä vanhoista auton renkaista. Tämän lisäksi nämä erityisesti Euroopan tieolosuhteet huomioon ottaen suunnitellut renkaat renkaat täyttävät myös korkeimmat mahdolliset Euroopan Union turvallisuuskriteerit, tehden renkaista ensisijaisen valinnan niille autoilijoille, jotka arvostavat korkeaa laatua, hyvää hinta-laatusuhdetta ja parasta mahdollista ajoturvallisuutta.

Malatesta renkaiden ominaisuudet

Kaikki Malatesta renkaat ovat laadukkaita, mutta erityisen suosion maailmalla ovat saavuttaneet yhtiön tuottamat 4x4 renkaat. Nelivetorenkaat on suunniteltu kestämään myös kaikkein äärimmäisimmissä tieolosuhteissa ja vaativimmassa off road -ajossa. Innovatiivisen valmistustapansa ansiosta Malatesta kykenee tuottamaan muuten kalleimpaan hintaluokkaan kuuluvia maastorenkaita verrattain edulliseen markkinahintaan. Näissä kesä- ja talvikäyttöön suunnitelluissa renkaissa on erityinen kaksiosainen rakenne, joka takaa sen, ettei hiekka, muta tai kivet hidasta tahtiasi. Rengas-outlet.fi verkkosivustolta löydät kuusi eri Malatesta 4x4 rengasmallia, jotka on suunniteltu erityisesti off road käyttöön:

  • Kaiman
  • Kamel
  • Koala
  • Kobra Trac
  • Kobra Trac NT
  • Kougar

Tilaa Malatesta renkaat suoraan kotiovellesi tai lähimmälle rengasasentajalle rengas-outlet.fi verkkokaupasta. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan neuvontapalvelun, kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen.