Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Jinyu

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Jinyu renkaat ottavat joustavan ja tiukan otteen

Jinyu renkaat pysyvät pinnalla vaikka maailma muuttuu. Rengasmaailmassa varasto on poikaa, ja vaikka tuotanto päättyisi, usein renkaita riittää myytäväksi vielä vuosienkin päähän. Yrityskaupat ovat tätä päivää ja rengasbrändit siirtyvät sukkelasti omistajalta toiselle kuin futuuripaperit rapakon takana konsanaan. Meiltä löytyy Jinyu kesärenkaat, talvirenkaat, kitkarenkaat, nastarenkaat ja kaikki. Ota nyt neuvosta vaari ja laita auton renkaat tilaukseen, hae vaikka samalla uudet vanteet ja ota yhteyttä jos jotain ei löydy. Jinyu renkaat ovat maailman huippuluokkaa ja kestävä rengasmerkki aina viime vuosituhannen lopusta tähän päivään, jossei vain ihan muutaman kuukauden päähän.

Rengas Outlet kaupasta helposti uudet auton renkaat ja vanteet

Vaikkeivät Jinyu renkaat mitkään Nokian tai Kumho renkaat olekaan, on niistä lähes auto kuin auto tyytyväinen kun kyyti on tasaista ja hyvää. Viime vuosituhannelta alkaen on Jinyu renkaita riittänyt Euroopankin tavara- ja henkilöliikenteen tarpeisiin. Näissä renkaissa löytyy kokoja pakettiautoista aina suurempiin tavarankuljetustarpeisiin. On omat renkaansa ajo-, ohjaus- ja kantoakseleihin, että pito on varmasti hyvää kelistä riippumatta. Hyvä vetoakselin rengas puristaa tiestä irti kitkaa ja painetta riittämiin, ohjausakselin rengas vie kaarteet tiukasti ja kulmat ilman että pelti kolisee.

Nämäkin Jinyu renkaat pysyvät suosiossa kaudesta toiseen

  • Kantokykyiset ja leveät YU63 renkaat (jopa 325/30 R21 108Y XL) vievät kevyesti mutta hoitavat raskaammakin kuorman kuin tuosta vaan
  • Vaativiinkin talviolosuhteisiin hyvää pitoa tuovat YW52 renkaat, jotka ovat saaneet M+S merkinnän sekä lumihiutalesymbolin hyvien talviominaisuuksiensa ansiosta

Osta Rengas Outlet kaupasta seuraavat Jinyu kesärenkaat ja kaikki, vaikka YU63 malliset katumaasturirenkaat tai mitkä. Meiltä löytyy mistä valita lähes jokaisen auton mittojen mukaan.