Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Interstate

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Ihanat Interstate renkaat hyvään hintaan rengas-outlet.fi

Interstate renkaat tuovat vakautta maantielle ja taajama-ajoon. Tämän rengasmallin tavallista reilumpi talvimallisto sisältää aimo sarjan reiluja kitkarenkaita. Nastaversiotkin ja kesärenkaat löytyvät nekin valikoimista. Talvimallistossa on jopa 12 ja kesämallistossa 15 erilaista rengasmallia. Tämän rengasmerkin talvimalleista enemmistö on nastoitettavia malleja, joten niillä kelpaa kyllä kurvailla kovemmassakin pakkasessa ja jäisiäkin teitä pitkin. Interstate renkaiden historia ulottuu aina vuoteen 1972 saakka, eli pidemmälle kuin monen tämän päivän huippukuskin kokemusmaailma ulottuu. Tämän rengasmerkin mallistosta löytyy niin henkilöauton, kevyen tavara- ja henkilöliikenteen renkaat.

Rengas Outlet rengasliikkeestä huippulukuja kaudesta toiseen myyvät laaturenkaat

Vaikkeivät Interstate renkaat mitkään Michelin, Goodyear, Hankook tai Nokian renkaat olekaan, kulkee niillä kuitenkin raskaskin kuorma tasaisesti ja kevyellä otteella. Näissä renkaissa on kaikki parhaat ominaisuudet kohdallaan eikä hintakaan turhaan päätä huimaa. Valikoimissa on niin 4x4, SUV kuin sport-tyyppisetkin renkaat, hae valikoimista rohkeasti nyt uudet auton renkaat ja vaikka vanteet nekin varmuuden varalle. Olipa sitten iso tai pieni auto, niin meiltä löytyy kyllä talvirenkaat, kesärenkaat ja kaikki.

Näistä syistä Interstate renkaat sopivat pohjoisenkin lempeään kesään

  • Renkaan kulutuspintakuvion neljä pitkittäisuraa ja diagonaalit poikittaisurat hylkivät tehokkaasti vettä eikä vesiliirron vaaraa tarvitse kummemmin miettiä
  • Kompaktien rengasmallien kulutuskestävyys on huippuluokkaa ja ajo-ominaisuudet säilyvät aina viime metreille saakka
  • SUV-malleissa on vahvennettu ulkoreuna ja paksut olkarivat, jotka yhdessä tuovat hyvän otteen kaarteista ja muodostavat ajomelua mukavasti vaimentavan rakenteen

Osta nyt Rengas Outlet kaupasta Interstate renkaat tai parit, vaikka tulevankin talven varalle. Meiltä löytyy Interstate talvirenkaat, tavalliset auton vanteet ja nimenomaiset sport- ja 4x4-mallit jos sellaisille on kysyntää.