Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Heidenau 5.00 16

etsi koon mukaan: 2 Tulost

Tiedot

Lisää tuote vertailuun

Hintoihin sisältyy ALV ja toimitus Suomen alueella.

Heidenau P 29
Heidenau
Heidenau P 29
5.00 -16 76P

Renkaan tyyppi

Oldtimer PKW

Kesärenkaat
saatavilla
vain 201,60
 
saatavilla
Tiedot
Heidenau P 29
Heidenau
Heidenau P 29
5.00 -16 74P

Renkaan tyyppi

Oldtimer PKW

Kesärenkaat
rajallinen määrä
vain 213,57
 
rajallinen määrä
Tiedot
Näytetään 2 rengasta 2 :sta
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

Heidenau renkaat - saksalaista huippulaatua

Heidenau renkaat tuovat ensiluokkaista pitoa ja ajoturvallisuutta hurjapäisimmillekin moottoripyöräilijöille. Vuonna 1952 perustettu Heidenau on saksalainen rengasvalmistaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy laadukkaita renkaita laidasta laitaan miltei kaikkiin markkinoilla oleviin moottoripyörämalleihin. Nämä huippulaadukkaat renkaat ovat ykkösvalinta niin harrastajien kuin myös kilpa-ajajien keskuudessa, eikä suotta. Heidenaun tunnetaan eritoten ensiluokkaisena endurorenkaiden ja klassikkomoottoripyörien renkaiden valmistajana, joka ei tingi laadusta.

Heidenau tuotevalikoima on yksi markkinoiden parhaimpia - renkaiden kirjosta löytyvät renkaat lähes jokaiseen moottoripyörään ja skootteriin, mukaan lukien klassiset moottoripyörän renkaat ja endurorenkaat. Jo olemassa olevan laajan tuoteketjun jatkoksi Heidenau toi vuonna 2015 markkinoille liudan uutuustuotteita, joista löytyy muun muassa edistyksellistä teknologiaa hyödyntäen valmistettuja mp-katurenkaita, off-road renkaita ja Dual sport -renkaita. Tämän lisäksi Heidenaun tuotevalikoimasta löytyy runsaasti myös sekä talvirenkaita että skootterin renkaita.

Heidenau klassikko- ja endurorenkaat

Heidenaun vuonna 2015 markkinoille tuomista klassikkorenkaista löytyy lukuisia eri profiileja ja rengaskokoja, varmistaen sen, että jokainen moottoripyöräilijä löytää juuri omaan pyöräänsä sopivat renkaat. Klassikkorenkaiden kestosuosikiksi nousseesta K60 Scout -renkaasta on olemassa kolme eri mallia, jotka poikkeavat toisistaan renkaan pintakuvioinnin osalta. Renkaiden karheudessa on merkittäviäkin eroja ja ennen ostamista kuluttajan on tärkeä varmistaa, että uusien renkaiden pintakuvio on toivotunlainen. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että etu- ja takarenkaiden kuviot poikkeavat myös suuresti toisistaan - mitä suurempi rengaskoko, sitä tiheämmässä renkaan pinnalla olevat kohonappulat ovat.

Heidenau endurorenkaat tarjoavat todella järeää pitoa kaikilla tienpinnoilla, tarjoten moottoripyöräilijälle erinomaisen ajomukavuuden. Rengas toimii moitteettomasti sekä maastoajossa että maanteillä ajettaessa ja tarjoaa ensiluokkaista pitoa kaikissa sääolosuhteissa. Tilaa huippulaadukkaat Heidenau renkaat rengas-outlet.fi verkkokaupasta jo tänään.