Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Duro

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Duro renkaat - lujuutta kilpailukykyiseen hintaan

Duro renkaat ovat niittäneet mainetta ja kunniaa kansainvälisillä rengasmarkkinoilla jo yli 70 vuoden ajan. Tänä päivänä tuotantoa on sekä Yhdysvalloissa että Aasiassa.

Duron kestävistä materiaaleista valmistetut ja kulutusta kestävät testivoittajat ovat ansainneet kehuja niiden hyvästä pidosta, ajomukavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. Duroon luottamalla saat takuulla paljon rengasta pienellä rahalla.

Duro rengasmallisto

Duron rengasmallistosta löytyy suuri valikoima laadukkaita ja kestäviä renkaita joka lähtöön. Duron tuotantoon kuuluvat henkilöauton kesärenkaat, talvirenkaat, 4x4 renkaat, mönkijän renkaat ja maatalousrenkaat. Kaikki yhtiön valmistamat renkaat noudattavat EU:n laatuvaatimuksia.

Duron henkilöauton renkaiden mallistoon kuuluvat DC7000, DC7210 ja DC7300 kesärenkaat tarjoavat ensiluokkaisen vakauden ja hyvän ajomukavuuden suurillakin nopeuksilla. Nämä renkaat ovat pitkän käyttöikänsä ansiosta myös erittäin polttoainetehokkaita. DP3000 malli on suunniteltu nopeaan ajoon ja sen erityisesti maanteille suunniteltu kulutuspintakuvio tekee ajosta hiljaisemman ja vakaamman. Duron DP8000 puolestaan on erinomaisen märkäpidon omaava malli, joka on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön.

Duro tuottaa myös laajan valikoiman järeitä mönkijän renkaita, kuten DI 2010, DI 2014, DI 2025, DI 2036 ja DI 2037 mallit. Nämä renkaat takaavat tasaisen ajon vaativissakin tieolosuhteissa, sillä niiden edistyksellinen kulutuspintakuvio hylkii mutaa ja pitää ajoneuvon tiukasti tien pinnalla. Vahvasta kumista valmistetut mönkijän renkaat estävät rengasta puhkeamasta, mikä tarkoittaa pidennettyä renkaan käyttöikää.

Rengas-outlet.fi verkkokaupasta löydät Duro renkaat kaikkiin käyttötarkoituksiin ja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tarvitsetko apua oikeanlaisten renkaiden löytämisessä? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme ja me autamme sinua! Ota yhteyttä jo tänään ja tilaa uudet huippulaadukkaat renkaat nopeasti kotiin toimitettuna.