Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tarjouksemme: Achilles

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Achilles renkaat antaa enemmän laatua pikkurahalla

Achilles renkaat syntyvät ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena. Jokainen Achilles rengas syntyy sellaisesta ympäristöstä jota vastaan sopii kilpailla. Achilles renkaiden laatuvaatimukset ovat huipuissaan ja kustannuksetkin pysyy kurissa. Indonesia, Achilles renkaiden kotipaikka, ja Jakarta ovatkin jotain mitä maailma ja jokainen auto saa erikseen kiittää ja kumartaa. Ihmeitä täynnä oleva saarivaltakunta ja kaikki relevantit huippustandardit viimeisen päälle, siinä on kyllä Achilles laaturenkaan resepti valmiina ja tie maailmanmarkkinoille auki.

Rengas Outlet kaupasta renkaat reilumpaan menoon

Kun ostat Achilles renkaat meiltä, vaikka ATR, Sport, Hawk tai Desert mallistosta tai erikoistehokkaat UHP renkaat, voit olla varma että auton ajamiseen tulee heti reilusti uutta Achilles renkaille tyypillistä tuntua ja tunnelmaa. Meillä jokaisen renkaan toimitus pelaa alkumetreiltä alkaen aina tarvittaessa siihenkin asti että auto saa uudet renkaat alleen. Meiltä löytyy tavalliset talvirenkaat ja erikoisemmatkin kesärenkaat joista valita – tuskin yksikään niistä täysin ilmainen on, mutta edullisesti lähtee lähes kaikki kesärenkaat sekä talvirenkaistakin moni.

Näihinkin käyttökohteisiin Achilles renkaiden tehtailta tulee mistä valita

  • Henkilöautot ja tavallinen katuliikenne
  • Kaupallinen henkilö- ja tavaraliikenne
  • Raskas tavaraliikenne, rekat ja linja-autot
  • Kilparadat ja kilpa-autoilu
  • Teollisuus ja työkoneet

Rengas Outlet kaupasta toimitus toimii ajallaan, olipa sitten Nokian, Achilles tai mitkä auton renkaat tulossa. Kaikki tiedot ovat selkeästi esillä, ATR, Hawk, UHP, Sport ja Desert renkaat kaikki rivissä alusta alkaen aina malliston huippumallehinkin saakka. Achilles renkaat, kesärenkaat, talvirenkaat ja vaikka ATR renkaat löytyvät helposti ja kaikki tiedot ovat selkeästi esillä. Pistä Achilles renkaat tilaukseen ja toimitus tapahtuu heti kun kaikki renkaat on valittu ja tiedot kohdallaan.