Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Continental
Toimitamme ainoastaan renkaan, jos kuvassa on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa.
Continental

Continental VancoCamper 215/70 R15CP 109R 8PR

Continental

Continental VancoCamper 215/70 R15CP 109R 8PR

Continental - Valmistettu Saksassa. Continental tarjoaa premium-renkaita, joiden jarrutus- ja turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Renkaan koko
215/70 R15CP 109R 8PR 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
KesärenkaatSo
Nopeus:
R: Hyväksytty jopa 170 km/h
EAN:
4019238318388
Tuotenumero:
R-128487
EU-rengasmerkintä:
DEX:
Asiakkaiden arvioinnit:
(3)
EU
European Production
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-outlet​@delti.com
SVH-hinta*   213,50 €
157,50
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Asiakkaiden arvioinnit
  • Tekniset tiedot

Turvallista menoa koti mukana.

Continental tarjoaa turvallisia premium-renkaita optimaalisella jarrutuskyvyllä. Erinomaista ajovakautta maksimikuormituksella. Johtavien autovalmistajien valinta, tyyppihyväksyntä mm. Fiat Ducato, Renault Master ja Ford Transit malleihin.

Tuoteominaisuuksia

  • Turvallisuusreservit mitoitettu asuntoautokäytön vaatimusten mukaisesti
  • Tukeva rakenne antaa suojaa myös luonnon helmassa tapahtuvaan pysäköintiin
  • Lyhyet jarrutusmatkat
  • Jämäkkä runkorakenne takaa vakaat ajo-ominaisuudet
  • Rakenne on suunniteltu siten, että jatkuvien maksimipaineiden käyttö on jopa suositeltavaa

Matkailuautojen erikoisrengas.

Nykyaikaiset matkailuautot ovat hi-tech ajoneuvoja, jotka mahdollistavat unelman jopa maailmanympärimatkoista omalla autolla. Tämä asettaa myös renkaille vaatimuksia pidemmälle viedyistä turvallisuusominaisuuksista.

VancoCamperTM täyttää kaikki matkailuautojen rakentajien ja käyttäjien vaatimukset. Rengas on rakennettu nimenomaisesti matkailuautokäyttöön „CP“ (Camping Pneu) standardien mukaisesti.

VancoCamperinTM konsepti perustuu luotettavaan Vanco teknologiaan. Ominaisuudet on kuitenkin optimoitu matkailuautokäyttöön.

Teknisiä yksityiskohtia

CP-rakenteen ansiosta renkaan turvallisuusominaisuudet ovat normaaleja C-renkaita paremmat. (CP=Camping Pneu)

Kulutuspinnan erikoisseos lyhentää jarrutusmatkoja märällä asfaltilla Vahvistetut vyö- ja runkokudokset mahdollistavat jatkuvan maksimikuormituksen ja suojaavat ulkopuolisilta iskuilta. Tubelesskalvon erikoisrakenne on suunniteltu maksimipaineiden jatkuvaan käyttöön Jämäkät runkokudokset vahvistavat renkaan sivuseinämiä ja parantavat ajovakautta maksimikuormituksella.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on ottanut käyttöön EU:n rengasmerkinnät asetuksella nro 1222/2009, joka sitoo kaikkia EU:n jäsenvaltioita samalla tavalla. Asetus koskee henkilöautojen renkaiden, kevyiden kuljetusautojen renkaita sekä raskaiden kuljetusautojen renkaita, jotka on valmistettu 1.7.2012 jälkeen.

Testauksen kohteena on kolme eri osa-aluetta: vierintävastus, märkäpito sekä vierintämelu, jota rengas päästää liikenteessä.

EU:n rengasmerkinnät eivät koske seuraavia renkaita: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäytössä olevat off-road-renkaat, kisarenkaat, pitoa parantavia lisävarusteita sisältävät renkaat, kuten piikkirenkaat, T-luokan hätätilanteissa käytettävät renkaat, erityisrenkaat jotka on tarkoitettu asennettavaksi ennen 1. lokakuuta 1990 rekisteröityihin autoihin, renkaat joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat joiden vanteiden nimellinen halkaisija on korkeintaan 254 m tai vähintään 635 mm.

Tämän asetuksen myötä Euroopan unionin tavoitteena on edistää tieliikenteen taloudellista ja ekologista tehokkuutta sekä lisätä tieturvallisuutta samalla, kun tuotteista tulee kuluttajille läpinäkyvämpiä merkintöjen toimiessa päätöksen teon aktiivisena apuvälineenä.

Jo käyttöönoton aikana asiantuntijat ovat kritisoineet sitä, että EU:n rengasmerkinnät ikävä kyllä antavat tietoa vain muutamista tuotteen ominaisuuksia. Vierintävastuksen, märkäpidon ja vierintämelun lisäksi, jotka ovat EU:n rengasmerkintöjen keskipisteessä, renkailla on paljon enemmän tärkeitä ja turvallisuuden kannalta olennaisia ominaisuuksia, kuten vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, kestävyys, jarrutusominaisuudet kuivilla ja märillä teillä, toiminta talviolosuhteissa, jne.

Rengasvalmistajat ovat huomauttaneet, että erilaisten instituutioiden ja lehtien suorittamat testit ovat edelleen tärkeä tietolähde loppukäyttäjälle. Näissä testeissä testataan yleensä turvallisuuden kannalta tärkeämpiä tuotteiden ominaisuuksia EU:n rengasmerkintöihin lukeutuvien standardivaatimusten lisäksi, mitkä ovat aina tärkeitä loppuasiakkaalle.

VancoCamper tyre review

Keskiarvo 86 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 11 087
25.10.2012 kirjoittanut Petteri Seppänen
Hyvät renkaat!
19.10.2012 kirjoittanut Timo
Kestävä, jämäkkä, hiljainen!
Katso lisää arvosteluja
Merkki Continental
Malli VancoCamper
Dimension 215/70 R15CP 109R 8PR
Renkaan leveys 215
Renkaan profiilia 70
Construction type R
Renkaan koko 15
Renkaiden kantavuusluku 109
Nopeusluokka (R)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.