Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Moottoriöljyt

Uudet moottoriöljyt saa vanhankin pöntön iskemään kipinää

Rengas Outlet verkkokauppa tietää miten liukkailla liikutaan ja miten kuivat solat voidellaan kunnolla kuntoon. Polttomoottorin kuin moottorin ytimessä mäntä painaa kaasun kasaan ja tuikkaa tuleen. Öljyt sylinterin seinämillä antaa männälle tilaa liikkua, ees-taas, ylös-alas. Mobil, Teboil, Castrol tai muu, öljy tekee työtä käskettyä ja saa raudan liikkumaan. Jokaisella kierroksella kone imee happea ja kaasua moottorin täydeltä, sylinteri huokaa ja mäntä painuu sisään. Loputon liike siirtyy pyöriin ja saa koko kotteron kulkemaan. Kuin sydän, moottori takoo väsymättä, kunhan on vaan moottoriöljy kunnolla sivelty tärkeisiin paikkoihin, että liike liikkuu ja kaasu palaa.

Maapallo, moottoriöljyt ja voiteluaineet

Maan uumenista sen pinnalle roiskuu mustaa kultaa. Isot ihmiset poraa reikiä hiekkaan ja meren pohjaan, imee mustaa lientä irti kivipallon pinnan alta. Ja katso! Pienellä laittamisella syntyy myös diesel ja moottoriöljy. Ota lisää energiaa kivipallon sydämestä, laita mäntä ja sylinteri soimaan suloista tasatahtia, että meno etenee ja kitkaiset pinnat saa riittävän voitelun, että liike liikkuu ja rokki soi.

Super Mobil moottoriöljy ja muut öljyt verkkokaupasta

Rengas Outlet verkkokaupasta moottoriöljyt ja liukasteet kovaankin menoon. Tilaus sujuu käden käänteestä ja toimitus tapahtuu hyvin voideltujen rattaiden ansiosta pikapikaa, kuin tuosta vaan.